مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش فسنجان با گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش فسنجان با گوشت

خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که طعم‌های ترش، شیرین و ملس دارد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش خورش فسنجان با گوشت در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش خورش فسنجان با گوشت

مرحله اول

برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی، اول یک پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی خرد می‌کنیم. سپس آن را به همراه مقداری روغن مایع در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی هم تفت می‌زنیم. بعد، گردوی آسیاب شده را به قابلمه می‌ریزیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت کم تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا نمک و ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گردو با حرارت ملایم بپزد و روغن بیندازد. در همین حین، پیاز باقی‌مانده را رنده کرده و آب اضافی‌اش را می‌گیریم.

مرحله چهارم

پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ‌کرده، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه می‌ریزیم و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا خوب مخلوط شود.

مرحله پنجم

حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را به شکل توپ درمی‌آوریم. پس از اینکه تمام مخلوط گوشت را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

بعد از داغ شدن روغن، گوشت‌های قلقلی را به تابه اضافه می‌کنیم و همه قسمت‌های آن‌ها را به طور یکنواخت سرخ می‌کنیم. زمانی که گردو خوب روغن انداخت، قلقلی‌ها را به قابلمه خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت دو ساعت روی حرارت بماند تا کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی، رب انار را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

در ۱۵ دقیقه پایانی، به دلخواه خود شکر و کمی نمک را اضافه می‌کنیم. اگر دوست دارید فسنجان شیرین‌تر باشد، حتماً طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر را بیشتر کنید.

مرحله نهم

زمانی که خورش آماده شد، شعله را خاموش کرده و درب قابلمه را تا ۱۵ دقیقه بر نمی‌داریم تا روغن خورش روی آن جمع شود. در نهایت، این خورش خوشمزه را با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا