مواد لازم و آموزش خورش فسنجان عراقی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش فسنجان عراقی
خورش فسنجان عراقی یکی از غذاهای محبوب است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این خورش خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
پودر گردو | ¾ پیمانه |
رب انار | ۱ پیمانه |
ارده | ½ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
برگ بو | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | به مقدار کافی |
آموزش خورش فسنجان عراقی
مرحله اول
برای درست کردن خورش فسنجان خوشمزه، ابتدا فیله مرغ را به تکههای دلخواه برش میزنیم و در یک کاسه میگذاریم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سپس روی کاسه را با کیسه فریزر میپوشانیم و اجازه میدهیم فیلهها به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند تا طعم ادویهها به گوشت برود. بعد از ۳۰ دقیقه، یک تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم و فیلههای طعم دار را درون آن قرار میدهیم و آنها را به خوبی سرخ میکنیم. همچنین پیاز را رنده کرده و بعد از سرخ شدن فیلهها، آنها را از تابه خارج کرده و پیاز را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پیاز را تفت میدهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شود. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و…
“““html
فیلههای مرغ را با پیاز کاراملی، آب جوش، چوب دارچین و برگ بو در یک قابلمه بریزید و بگذارید فیلهها نیمپز شوند.
مرحله پنجم
حالا یک تابه جدا را روی حرارت ملایم بگذارید. بدون اضافه کردن روغن، پودر گردو را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند. سپس رب انار را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
رب انار را با گردو مخلوط کنید و بعد ارده را به تابه اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. بعد از این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و سس رب انار و گردو را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم
حالا خورش را مخلوط کنید تا سس به خوبی در آن پخش شود. سپس اجازه دهید خورش به مدت ۲ ساعت روی حرارت بماند تا فیلههای مرغ کاملاً پخته شود و خورش جا بیفتد. وقتی خورش غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
در پایان، خورش را به همراه فیلههای مرغ در ظرف مورد نظر بریزید. میتوانید آن را با پلو زعفرانی و زیتون پرورده سرو کنید. بسته به ذائقهتان، از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. نوش جان.