مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قارچ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش قارچ

خورش قارچ یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این خورش با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
قارچ ۴۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
عصاره مرغ ۱ عدد
آرد ۳ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز
ادویه کاری و روغن به مقدار نیاز

دستور پخت خورش قارچ

آماده سازی تکه های مرغ

برای تهیه خورش قارچ مجلسی، ابتدا تکه‌های مرغ را خوب می‌شوییم و می‌گذاریم تا آب اضافی آنها کاملاً گرفته شود. سپس آرد را همراه با ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک ظرف مخلوط می‌کنیم.

سرخ کردن تکه های مرغ

سپس تکه‌های مرغ را کاملاً در مخلوط آرد و ادویه‌ها می‌غلتانیم و کنار می‌گذاریم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، تکه‌های مرغ را داخل تابه می‌گذاریم تا سرخ شوند.

تفت دادن پیاز

پس از اینکه تکه‌های مرغ خوب سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون می‌آوریم و کنار می‌گذاریم. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.

سرخ کردن قارچ ها

اگر قارچ‌ها کوچک و دکمه‌ای بودند، نیازی به خرد کردن آنها نیست، اما اگر بزرگ بودند، آنها را خرد کرده و به قابلمه پیاز اضافه می‌کنیم. سپس چند دقیقه تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها بخار شود و آنها خوب سرخ شوند.

اضافه کردن جعفری

سپس عصاره مرغ را در ۲ لیوان آب جوش حل کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه تکه‌های مرغ به قابلمه می‌زنیم و اجازه می‌دهیم خورش به خوبی جا بیفتد.

سرو

به خاطر داشته باشید که این خورش به دلیل نداشتن لعاب، باید کم‌آب سرو شود. بنابراین اجازه می‌دهیم تا آب خورش کم شود و روغن بیفتد. سپس آن را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و همراه برنج یا نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا