مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قارچ و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش قارچ و سبزیجات

خورش قارچ و سبزیجات یک خورش خوشمزه و محبوب ایرانی است که به نوعی، مدرن و جدید به حساب می‌آید. این خورش می‌تواند به عنوان یک خورش خاص در مهمانی‌ها و مجالس سرو شود و به خوبی جایگزین خورش‌های معمولی شود. همچنین، به خاطر خواص فوق‌العاده قارچ، می‌توان آن را به عنوان یک خورش مغذی در کنار برنج میل کرد. نعناع و جعفری که در این خورش استفاده می‌شود، عطر خوبی به آن می‌بخشد و کمک می‌کند بوی بد مرغ از بین برود. علاوه بر این، استفاده از رب نارنج و زعفران دم کرده، عطر و طعم بی‌نظیری به خورش اضافه می‌کند. برای دیدن دستور پخت این خورش خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر
قارچ ۳۰۰ گرم
ران یا سینه مرغ ۳ تکه
نعناع و جعفری ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
رب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب ۱ لیوان
روغن و ادویه دلخواه به مقدار لازم

دستور پخت خورش قارچ و سبزیجات

مرحله اول

برای درست کردن خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه، ابتدا نعناع و جعفری تازه را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس این سبزی‌ها را با کمی روغن در یک ماهیتابه مناسب به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه سبزی‌ها خوب تفت خوردند و کمی نرم شدند، شعله را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید. سپس قارچ‌ها را خوب بشویید یا پوست کنده و به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

مرحله سوم

در این مرحله کمی روغن در یک ماهیتابه جدا بریزید و بگذارید روغن خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد، قارچ‌ها را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملاً سرخ شوند و آب نیندازند.

مرحله چهارم

برای اینکه قارچ‌ها آب نیندازند، روغن باید خوب داغ باشد و از هم زدن زیاد هنگام سرخ کردن خودداری کنید. اگر قارچ‌ها کوچک هستند، می‌توانید آن‌ها را درسته سرخ کنید و نیازی به خرد کردن نیست.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک پیاز متوسط را پوست کنده و به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه که روی شعله گاز گرم شده، با کمی روغن سرخ کنید تا پیازها خوب سبک و شیشه‌ای شوند.

“““html

شوند.

مرحله ششم

بعد از اینکه پیازها نرم و طلایی شدند، تکه‌های مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. وقتی تکه‌های مرغ کمی طلایی شدند، زعفران دم‌کرده را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده و هم می‌زنیم تا زعفران به تمام تکه‌های مرغ برسد.

مرحله هفتم

پس از آن، نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و سرخ کردن مرغ را ادامه می‌دهیم تا کاملاً پخته شود. نعناع و جعفری که در مرحله اول تفت داده بودیم را به مرغ اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

بعد یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می‌بندیم و با شعله ملایم می‌گذاریم خورش پخته شود. بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شدند و آب خورش کمی غلیظ شد، قارچ‌های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

یک قاشق غذاخوری رب نارنج یا اگر رب نارنج در دسترس نبود، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و با شعله کم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. این خورش همراه با برنج (زرشک و زعفران) سرو می‌شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش خورش قارچ و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا