مواد لازم و آموزش خورش قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش قلقلی مرغ
این خورش یکی از خورشهای خوشمزه ایرانی است که با گوشت چرخکرده مرغ درست میشود. طعم این خورش با هویج و رب انار و رب گوجهفرنگی بسیار عالی است و معمولاً کنار انواع برنج سرو میشود. این غذا به استان گیلان مربوط میشود و میتوانید آن را با گوشت گوسفند چرخکرده نیز تهیه کنید. اگر میخواهید طرز تهیه خورش قلقلی مرغ با رب انار را بهصورت مرحلهبهمرحله یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر سیر | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
هویج | ۲ عدد |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش خورش قلقلی مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این خورش خوشمزه، ابتدا یک پیاز را شسته و پوست کنده و به چهار قسمت برش میزنیم. سپس این پیاز را با سینه مرغ چرخ میکنیم. به این مخلوط نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری اضافه میکنیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، آنها را ورز میدهیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس مخلوط را حدود یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم ترکیب شوند. از مخلوط گوشت به اندازه گردو قلقلی درست میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس قلقلیها را در آن سرخ میکنیم. همچنین یک قابلمه متوسط با کمی روغن بر روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله چهارم
حالا پیاز باقیمانده را میشوییم، پوست میگیریم و به شکل نگینی ریز خرد میکنیم. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و آن را تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگ آن باز شود.
مرحله پنجم
در این مرحله ادویهها، شامل زردچوبه، نمک و فلفل سیاه، را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا عطر آنها آزاد شود. هویجها را شسته و به صورت حلقهای خرد میکنیم. سپس هویجها را به قابلمه اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم تا بجوشد.
مرحله ششم
وقتی که خورش به جوش آمد، قلقلیهای سرخشده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت بپزد. سپس رب انار را به خورش اضافه کرده و پختن را ادامه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد. در نهایت، آن را با انواع برنج و دانههای انار سرو میکنیم.