مواد لازم و آموزش خورش قلیه پسته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش قلیه پسته
خورش قلیه پسته یکی از خورشهای خوشمزه و گرانقیمت ایرانی است که امروزه به روشهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله این خورش، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مغز پسته یا خلال پسته | ۱ لیوان |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
آب | ۲ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
آبغوره | به مقدار کافی |
آموزش خورش قلیه پسته
مرحله اول
برای درست کردن خورش قلیه پسته خوشمزه، ابتدا مغز پسته را از پوستش جدا میکنیم. سپس یا آن را در آسیاب میریزیم و پوره میکنیم، یا از خلال پسته استفاده میکنیم و آن را مثل پسته آسیاب میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پوست پیاز را جدا کرده و آن را میشوییم. سپس با رنده ریز آن را رنده میکنیم. بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز رندهشده را به قابلمه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ آن عوض شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پستهی آسیابشده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مرحله پنجم
اکنون آب را به مخلوط گوشت و پسته اضافه میکنیم، حرارت را زیاد کرده و میگذاریم خورش بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را ملایم میکنیم و اجازه میدهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان، وقتی خورش قلیه پسته روغن انداخت و گوشت پخته شد، به دلیل شیرینی پسته، به مقدار دلخواه نمک و آبغوره به خورش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
در نهایت میگذاریم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس خورش قلیه پسته را در ظرف دلخواه ریخته و با برنج زعفرانی و ترشی سرو میکنیم. نوش جان!