مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قلیه پسته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش قلیه پسته

خورش قلیه پسته یکی از خورش‌های خوشمزه و گران‌قیمت ایرانی است که امروزه به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله این خورش، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مغز پسته یا خلال پسته ۱ لیوان
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
آبغوره به مقدار کافی

آموزش خورش قلیه پسته

مرحله اول

برای درست کردن خورش قلیه پسته خوشمزه، ابتدا مغز پسته را از پوستش جدا می‌کنیم. سپس یا آن را در آسیاب می‌ریزیم و پوره می‌کنیم، یا از خلال پسته استفاده می‌کنیم و آن را مثل پسته آسیاب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست پیاز را جدا کرده و آن را می‌شوییم. سپس با رنده ریز آن را رنده می‌کنیم. بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز رنده‌شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پسته‌ی آسیاب‌شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

اکنون آب را به مخلوط گوشت و پسته اضافه می‌کنیم، حرارت را زیاد کرده و می‌گذاریم خورش بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را ملایم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان، وقتی خورش قلیه پسته روغن انداخت و گوشت پخته شد، به دلیل شیرینی پسته، به مقدار دلخواه نمک و آبغوره به خورش اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت می‌گذاریم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس خورش قلیه پسته را در ظرف دلخواه ریخته و با برنج زعفرانی و ترشی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا