مواد لازم و آموزش خورش قورمه سبزی گیلانی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خورش قورمه سبزی گیلانی
خورش قورمه سبزی گیلانی یکی از خورشهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به گیلان میرسد. اگر میخواهید طرز تهیه این خورش را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی خورشتی | ۵۰۰ گرم |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
لوبیا چشم بلبلی | یک سوم لیوان |
پیاز داغ | ۴ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ۱ قاشق غذاخوری |
بادمجان | ۴ عدد قلمی |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت قورمه سبزی گیلانی
مرحله اول
برای درست کردن خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب سرخ میکنیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس گوشت خورشتی را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
گوشت را خوب تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. بعد از آن لوبیا چشم بلبلی که از قبل خیساندهایم را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ۴ لیوان آب جوش را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت و لوبیا به آرامی بپزند. در همین حین، سبزی خورشتی را به صورت ریز خرد میکنیم و با کمی روغن سرخ میکنیم تا خوب سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا سبزی سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم. پس از آن بادمجانها و گوجهفرنگیها را نیز با کمی روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. حالا باید صبر کنیم تا آب خورش کم شود و خورش روغن بیندازد.
مرحله پنجم
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، بادمجانهای سرخ شده و لیمو عمانیها را به قابلمه میزنیم. وقتی خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر میکشیم و سپس گوجهفرنگیها را به خورش اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در نهایت خورش را با برنج کته شده سرو میکنیم. به دوستانی که گمج دارند توصیه میکنیم که این خورش را در گمج بپزند. همچنین به جای لیمو عمانی میتوان از آب نارنج نیز استفاده کرد.