مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش قیسی

این خورش یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کرمانشاه است که معمولا با گوشت و قیسان درست می‌شود. اما در دستورالعمل زیر، ما از گوشت استفاده نکرده‌ایم و به جای آن از قارچ استفاده می‌کنیم. قارچ یک جایگزین خوب برای گوشت به حساب می‌آید. این غذا را می‌توان برای افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند، تهیه کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش قیسی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۱۲۰ گرم
قیسی ۱۰۰ گرم
آلو سیاه ۶۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱ لیوان
زعفران دم کشیده به مقدار لازم
نارنج به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش خورش قیسی

مرحله اول

برای شروع، پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت کوچک خرد کنید. حالا یک قابلمه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پیازها تفت بخورند و رنگ آنها طلایی شود.

مرحله دوم

وقتی پیازها خوب نرم و طلایی شدند، قارچ‌ها را بشویید و آنها را به پیازها اضافه کنید. سپس آنها را کمی تفت دهید. بعد از اینکه قارچ‌ها کمی پختند، نمک، فلفل سیاه و ادویه‌ها را هم به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدهید.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ آن باز شود و بوی خامی رب گرفته شود. سپس قیسی و آلوهایی که از قبل شسته‌اید را به خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد، آب را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی خورش کاملا پخته شد، آب نارنج و زعفران را به آن اضافه کنید و بعد از کمی جوش خوردن و مخلوط شدن طعم‌ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را در یک ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا