مواد لازم و آموزش خورش قیسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش قیسی
این خورش یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کرمانشاه است که معمولا با گوشت و قیسان درست میشود. اما در دستورالعمل زیر، ما از گوشت استفاده نکردهایم و به جای آن از قارچ استفاده میکنیم. قارچ یک جایگزین خوب برای گوشت به حساب میآید. این غذا را میتوان برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، تهیه کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش قیسی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۱۲۰ گرم |
قیسی | ۱۰۰ گرم |
آلو سیاه | ۶۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | ۱ لیوان |
زعفران دم کشیده | به مقدار لازم |
نارنج | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آموزش خورش قیسی
مرحله اول
برای شروع، پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت کوچک خرد کنید. حالا یک قابلمه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پیازها تفت بخورند و رنگ آنها طلایی شود.
مرحله دوم
وقتی پیازها خوب نرم و طلایی شدند، قارچها را بشویید و آنها را به پیازها اضافه کنید. سپس آنها را کمی تفت دهید. بعد از اینکه قارچها کمی پختند، نمک، فلفل سیاه و ادویهها را هم به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدهید.
مرحله سوم
حالا رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ آن باز شود و بوی خامی رب گرفته شود. سپس قیسی و آلوهایی که از قبل شستهاید را به خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد، آب را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی خورش کاملا پخته شد، آب نارنج و زعفران را به آن اضافه کنید و بعد از کمی جوش خوردن و مخلوط شدن طعمها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را در یک ظرف مناسب سرو کنید.