مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیمه با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش قیمه با گوشت قلقلی

خورش قیمه با گوشت قلقلی یکی از انواع خوشمزه و راحت خورشت‌های ایرانی است که خیلی سریع آماده می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه‌ی کامل و مرحله به مرحله این خورش را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
فلفل و ادویه و نمک به مقدار لازم
لپه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
دارچین و زعفران دم کرده به مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
لیمو عمانی ۲ عدد کامل

آموزش خورش قیمه با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای درست کردن خورشت قیمه با گوشت قلقلی، ابتدا یکی از پیازها را شسته و پوست او را می‌کنیم و رنده می‌کنیم. سپس آن را به گوشت اضافه می‌کنیم. بعد ادویه، نمک و فلفل را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. لپه را سه چهار ساعت قبل خیس کرده‌ایم و الآن آن را در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله سوم

با کمی آب لپه را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی لپه‌ها نیم‌پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. حالا گوشت‌های استراحت کرده را به شکل قلقلی در می‌آوریم به اندازه یک گردو یا کوچک‌تر.

مرحله چهارم

یک قابلمه مناسب برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس گوشت‌های قلقلی را در آن سرخ می‌کنیم. وقتی گوشت‌ها سرخ شد، آن را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

دو پیاز باقی مانده را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت خلالی یا نگینی درشت خرد می‌کنیم. سپس پیازهای خرد شده را با کمی روغن در قابلمه تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک، فلفل، پودر لیمو عمانی، دارچین و زعفران دم کرده را به پیازها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا مزه‌دار شود و رب هم خوب سرخ شود.

مرحله هفتم

حالا لپه‌های نیم‌پز را به آن اضافه کرده و کمی با پیازها تفت می‌دهیم. سپس گوشت‌های قلقلی را اضافه می‌کنیم. در نهایت کمی آب اضافه کرده و با حرارت کم می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.

مرحله هشتم

در آخر، لیمو عمانی‌های کامل را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم جا بیفتد. در این فاصله، سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله نهم

سپس دوباره سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم تا نشاسته آن‌ها کامل برود. بعد با یک دستمال خشک کرده و در یک تابه با روغن سرخ می‌کنیم. وقتی خورش آماده شد، سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی آن می‌چینیم یا درون آن مخلوط می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا