مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیمه با گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش قیمه با گوشت چرخ کرده

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده یکی از روش‌های سریع و راحت برای درست کردن خورش قیمه است. این غذا خیلی زودتر از خورش قیمه سنتی آماده می‌شود و برای روزهایی که وقت کم داریم، بسیار مناسب است. این خورش طعم لذیذی دارد و شبیه به خورش گوشت چرخ کرده است. برای دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
بادمجان (اختیاری) ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش خورش قیمه با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه خوشمزه به روش سریع، ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید. بعد از اینکه لپه نرم شد، آن را با ۳ لیوان آب جوش داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازها را پوست کرده و بشویید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید. یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و پیازها را به آن اضافه کنید. پیازها را بدون روغن کمی تفت دهید تا آبشان بخار شود.

مرحله سوم

سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و پیازها را تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

اکنون گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملاً سرخ شود.

مرحله پنجم

در هنگام تفت دادن رب گوجه فرنگی، برای خوش‌رنگ‌تر شدن خورش، زعفران دم کرده را هم به مخلوط اضافه کنید. سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه بریزید.
“““html

و اجازه می‌دهیم خورش با حرارت متوسط بپزد و جا بیفتد.

مرحله ششم

پس از اینکه لپه کاملاً پخت، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. حالا باید صبر کنیم تا آب خورش کمتر شود و گوشت کاملاً پخته شود. بعد از اینکه گوشت خوب پخت، لپه و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا مزه خورش را می‌چشیم و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. خورش تقریباً آماده است، حالا باید سیب‌زمینی و بادمجان را سرخ کنیم. برای این کار، سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس آن‌ها را با آب سرد می‌شوییم تا نشاسته روی سیب‌زمینی‌ها از بین برود. بعد، بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌های نازک خرد می‌کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و چند قاشق غذاخوری روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را در یک سمت تابه و بادمجان‌ها را در سمت دیگر سرخ می‌کنیم. در نهایت، خورش را در ظرف می‌کشیم و با سیب‌زمینی و بادمجان تزیین می‌کنیم و سپس با برنج ( روش درست کردن برنج آبکش ) سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خورش قیمه با گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا