مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر

خورش قیمه یکی از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است. در این دستور، می خواهیم آن را برای ۲۰۰ نفر درست کنیم. برای یادگیری مراحل کامل و آسان تهیه خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲۰۰ نفر
گوشت گوسفندی ۲۰ کیلوگرم
لپه ۳٫۵ کیلوگرم
پیاز ۸ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی ۴ کیلوگرم
بادمجان ۲۰ کیلوگرم
سیب زمینی ۱۵ کیلوگرم
زعفران ۱ مثقال
چوب دارچین لوله ای ۱۰ عدد
پرک لیمو عمانی ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه، اول لپه را تمیز کرده و در یک ظرف آب می‌گذاریم تا چند ساعت خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود. سپس پیازها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه بزرگ روی حرارت می‌گذاریم و پیازها را به همراه مقداری روغن اضافه می‌کنیم. آنها را تفت می‌دهیم تا نرم شوند. بعد از نرم شدن پیاز، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حال به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا ادویه‌ها خوب پخته شوند. سپس گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک تر خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. گوشت را تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود و کمی سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، چوب‌های دارچین را به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و به خوبی آن را تفت می‌دهیم تا رنگی خوش‌رنگ بگیرد. به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم گوشت به خوبی بپزد.

مرحله پنجم

پس …
“““html

وقتی آب به جوش آمد، کف هایی که روی آب ایجاد شده را جمع کرده و دور می‌ریزیم. سپس لپه را شسته و به همراه مقداری آب در قابلمه دیگری می‌ریزیم. بعد از آن یک پیاز کامل را پوست کنده و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم لپه به طور کامل بپزد. در این حین، بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم، سپس کمی نمک روی آنها می‌پاشیم و کنار می‌گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.

مرحله هفتم

بعد از گذشت یک ساعت، بادمجان‌ها را آبکشی کرده و یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقدار زیادی روغن در آن می‌ریزیم. سپس بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و هر دو طرف آنها را به صورت یکدست سرخ می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و به صورت خلالی برش می‌زنیم. سپس آنها را با آب سرد می‌شوییم و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان برود. بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را هم مانند بادمجان‌ها سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله نهم

وقتی لپه کاملاً پخت، آن را درون آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس به همراه پرک لیمو به قابلمه برمی‌گردانیم. برای بهتر شدن طعم خورش، چند لیمو عمانی سوراخ شده و زعفران دم‌کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، مقداری نمک اضافه کرده و طعم خورش را می‌چشیم. اگر نیاز بود، دوباره نمک اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش جا بیفتد. در نهایت، خورش را به همراه بادمجان و سیب‌زمینی سرو می‌کنیم. برای این مقدار خورش حدود ۳۰ کیلو برنج نیاز داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا