مواد لازم و آموزش خورش قیمه به برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش قیمه به
این خورش یکی از خورشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با گوشت گوسفند تهیه میشود. خورش قیمه به زمان زیادی برای پخته شدن و جا افتادن نیاز دارد. وجود لپه در این خورش آن را بسیار خوشمزه و مغذی کرده است. همچنین، طعم شیرین و ملایم آن به دلیل وجود به و عطر و بوی خاصش، بسیار دلنشین است. این خورش معمولاً در مهمانیها با برنج سرو میشود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله خورش قیمه به، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کره | ۴۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
لیمو ترش تازه | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
زردچوبه و ادویه گوشت | به مقدار لازم |
دارچین و فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
لپه | ۱ پیمانه |
به | ۲ عدد بزرگ |
گوشت خورشتی | ۲۰۰ گرم |
آموزش خورش قیمه به
مرحله اول
برای تهیه خورش قیمه به، اولین کار این است که لپه را بشویید و حدود دوساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس لپه را با کمی آب در قابلمه بریزید و با درب بسته روی حرارت نگه دارید تا بپزد. پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت مربعی خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه عمیق بردارید و کمی روغن داخلش بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. وقتی پیازها سرخ شدند، گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شود تا رنگش تغییر کند.
مرحله سوم
حالا ادویههای گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه و کمی دارچین را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس آب جوش اضافه کنید به گونهای که روی گوشت را بپوشاند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود دو ساعت بپزد.
مرحله چهارم
شما میتوانید همهی مراحل بالا را در زودپز انجام دهید و زمان پخت را به ۱ ساعت کاهش دهید. وقتی که گوشت نیمپز شد، بهها را بشویید و با پوست به صورت…
“““html
دلخواه خلالی یا نگینی خرد می کنیم. سپس یک تابه برداشته و با کره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
مرحله پنجم
سپس به ها را با کمی دارچین به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. به ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ باز کند.
مرحله ششم
زمانی که گوشت کامل پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و لپه پخته آبکش شده را به آن اضافه می کنیم. در صورتی که نیاز به آب است، آب جوش را با احتیاط اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد. سپس نمک و زعفران و آب لیمو ترش را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس اجازه می دهیم تا به جوش آید. در آخر، به های تفت خورده را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت به همراه خورش بپزد. زمانی که به طعم و عطر خود را به خورش داد، طعم خورش را می چشیم.
مرحله هشتم
سپس در صورت دلخواه آب لیمو ترش و شکر به آن اضافه می کنیم تا طعم ملسی به دست آید. باید دقت شود که تکه های به خیلی کوچک نباشند تا در خورش له نشود. خورش هم نباید زیاد بپزد که به ها را له کند. وقتی که خورش جا افتاد آن را با برنج یا کته سرو می کنیم.