مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیمه لاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش قیمه لاری

خورش قیمه لاری یک غذای خوشمزه و بسیار محبوب در شهر لار است. برای آشنایی با روش تهیه این خورش خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، لطفا با سایت رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
نخود ½ لیوان
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
دارچین و شکر به مقدار کافی

آموزش خورش قیمه لاری

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه لاری خوشمزه، ابتدا نخود را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با آب می‌شوییم تا گرد و غبارش پاک شود. سپس کاسه را با آب پر می‌کنیم و می‌گذاریم نخود به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

برای این که نفخ نخود کمتر شود، در طول این ۲۴ ساعت، ۳ بار آب نخود را عوض می‌کنیم. بعد از ۲۴ ساعت، گوشت را به قالب مکعبی برش می‌زنیم و پیاز را پوست کرده و می‌شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط می‌گذاریم و کمی روغن مایع در آن می‌ریزیم. سپس پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه، گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوجه فرنگی‌ها را خرد می‌کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زردچوبه به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس مخلوط را تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود.

“““html

در این مرحله، نخود را در آبکش می‌ریزیم و خوب می‌شوییم.

مرحله ششم

حالا نخود را به قابلمه‌ای که گوشت در آن است اضافه کرده و قابلمه را تا نیمه از آب پر می‌کنیم. حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت و نخود به مدت ۳ ساعت در آب جوش بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲ ساعت، سیب‌زمینی را می‌شوییم و در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. سپس آب کافی اضافه می‌کنیم تا روی سیب‌زمینی‌ها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

مرحله هشتم

اجازه می‌دهیم سیب‌زمینی به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سپس وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آنها را از قابلمه بیرون می‌آوریم و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، اجازه می‌دهیم سیب‌زمینی‌ها کمی خنک شوند و سپس به اندازه و شکل دلخواه خرد می‌کنیم. در ۲۰ دقیقه آخر پخت، سیب‌زمینی‌ها را به همراه پودر لیمو عمانی، آب لیموترش تازه و کمی شکر به خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا در یک تابه مناسب کمی روغن مایع می‌ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و آن را تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگش تغییر کند.

مواد لازم و آموزش خورش قیمه لاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

رب گوجه‌فرنگی سرخ شده را به خورش قیمه لاری اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌نماییم تا رنگ رب در خورش به خوبی مخلوط شود. سپس می‌گذاریم خورش به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد و غلیظ شود.

مرحله دوازدهم

در نهایت، بعد از ۱۰ دقیقه، آب لیموترش تازه را به خورش می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم. پس از ۵ دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم. در آخر قیمه لاری را در ظرف موردنظر کشیده و با پلو زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا