مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش لبو

خورشت لبو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد ساده و رنگارنگی مانند لبو، گوشت خورشتی، هویج و ادویه های معطر تهیه می شود. اگر به دنبال طعم های جدید هستید، این غذا برای شما عالی است.

برای درست کردن خورشت لبو، ابتدا پیاز را رنده کرده و نیمه‌ای از آن را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت خورشتی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ادویه‌جات مثل زعفران و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و مقداری آب بریزید تا گوشت بپزد. لبو را پوست کنده و رنده کنید و با مقداری سرکه و رب گوجه فرنگی تفت دهید. هویج را هم رنده کرده و با کره و باقی‌مانده پیاز سرخ کنید. بعد از اینکه گوشت خوب پخت، سیب‌زمینی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید، سپس تمام مواد تفت‌داده شده را افزوده و در آخر گوجه فرنگی، جعفری، سیر، بقیه زعفران و همچنین نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد می‌توانید اجازه دهید خورشت به خوبی جا بیفتد.

“““html

مواد لازم مقدار
گوشت (خورشتی) ۳۰۰ گرم
لبو (متوسط) ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لبو

مرحله 1: آماده کردن پیاز و گوشت

ابتدا پیازها را پوست کنید و رنده کنید. سپس نیمی از پیاز رنده شده را در یک قابلمه با کمی روغن گرم کنید تا طلایی شود. گوشت را پس از شستن و خرد کردن به شکل خورشتی به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله 2: افزودن ادویه و پختن گوشت

به مخلوط گوشت و پیاز، فلفل، یک قاشق زعفران و کمی زردچوبه اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کرده و بگذارید گوشت به آرامی بپزد.

مرحله 3: تفت دادن لبو

لبوها را پوست کنید و درشت رنده کنید. آن‌ها را در تابه‌ای با کمی روغن و سرکه به مدت چند دقیقه تفت دهید. سپس شکر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و ادامه دهید تا لبو نرم شود. بعد از نرم شدن، لبو را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 4: آماده کردن هویج

در تابه‌ای دیگر، کره، باقی‌مانده پیاز رنده شده و کمی روغن را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا پیاز نرم شود. سپس هویج‌ها را پوست کرده و درشت رنده کنید و به مواد در تابه اضافه کنید. تفت دهید تا هویج نرم شود.

مرحله 5: اضافه کردن سیب‌زمینی به گوشت

بعد از ۱ تا ۲ ساعت که گوشت پخته شد، سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده و نگینی خرد کنید. آن‌ها را به خورش اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

مرحله 6: افزودن مواد تفت داده شده به خورشت

موادی که قبلاً تفت داده‌اید (لبو و هویج) را به خورش اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 7: مرحله نهایی پخت

گوجه‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوستشان نرم شود. سپس آن‌ها را پوست کرده و نگینی خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده، سیر رنده شده، باقی‌مانده زعفران، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. با حرارت ملایم بگذارید خورش بجوشد و جا بیفتد.

نکات

این خورشت را می‌توانید با نان تازه و ماست چرب سرو کنید. می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان از مقدار بیشتری سرکه یا شکر استفاده کنید تا طعم دلخواه خود را بدست آورید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خورش لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا