مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سبز با قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش لوبیا سبز با قلقلی

خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی یکی از روش‌های محبوب برای تهیه خورش لوبیا سبز است که به‌راحتی و سریع آماده می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله‌به‌مرحله خورش لوبیا سبز با قلقلی را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای درست‌کردن خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی، ابتدا یکی از پیازها را پوست کرده و رنده می‌کنیم. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، نمک و آرد نخودچی داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. در این حین، یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس هویج‌ها را که قبلاً شسته‌ایم و به قطعات کوچک خرد کرده‌ایم به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد از اینکه کمی تفت خوردند، از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. گوشت‌های استراحت کرده را به صورت قلقلی به اندازه یک گردو یا کمی کوچکتر در می‌آوریم.

مرحله چهارم

یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس گوشت‌های قلقلی را درون آن سرخ می‌کنیم. وقتی سرخ شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

پیاز باقی‌مانده را شسته و پوست می‌کنیم و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس آن را درون قابلمه تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود. بعد، رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر آن خوب جا بیفتد و رنگش باز شود.

مرحله ششم

سپس لوبیا سبزهای خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا لوبیاها کمی تغییر رنگ دهند و سرخ شوند. هویج‌های تفت‌خورده را هم به آن اضافه می‌کنیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، گوشت‌های قلقلی سرخ شده را به مواد اضافه می‌کنیم و در آخر کمی آب به آن می‌زنیم. درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.

مرحله هشتم

در پایان، به خورش نمک و آب لیمو اضافه کرده و بعد از حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم. این خورش را می‌توان با گوشت مرغ نیز تهیه کرد، اما با گوشت قلقلی زمان کمتری برای آماده‌سازی نیاز دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا