مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سبز با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ

خورش لوبیا سبز با مرغ یکی از خورش‌های خوشمزه و آسان ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این خورش خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
سیر ۳ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ کمی
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
آب لیمو تازه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن خورش لوبیا سبز با مرغ، اول از همه پیاز را بشویید، پوستش را بکنید و به شکل ریز خرد کنید. یک قابلمه کوچک را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

مرحله دوم

سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد تا عطرش خوب پخش شود. سپس فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه، تکه‌های مرغ را به قابلمه بیفزایید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و خوب سرخ شوند.

مرحله سوم

چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا تکه‌های مرغ به خوبی بپزند. در همین زمان، لوبیاها را آماده کنید. برای این کار، یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم

سپس لوبیاهایی که به قطعات ۲ تا ۳ سانتی‌متری خرد کرده‌اید را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. بعد از این زمان، لوبیاها را آبکش کنید و در آب سرد بریزید. این کار باعث می‌شود رنگ لوبیا سبز حفظ شود.

مرحله پنجم

حدود ۱۰ دقیقه بعد، بار دیگر لوبیاها را آبکش کنید و کنار بگذارید. وقتی که تکه‌های مرغ به خوبی پخته و نرم شدند، رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مرغ یا گوشت خوب بپزد.

مرحله ششم

در مرحله پایانی، یک تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن به آن اضافه کنید تا داغ شود. سپس لوبیاهای بلانچ شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چه لوبیاها بیشتر سرخ شوند، رنگ آن‌ها زیباتر و خورش رنگین‌تری خواهید داشت.

مرحله هفتم

لوبیاها که آماده شدند، آن‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آب خورش کم شود و روغن بیندازد. ۱۰ دقیقه آخر زعفران را هم به خورش اضافه کنید. حالا خورش را در ظرف خوشمزه‌ای بریزید و کنار برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا