مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سفید خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش لوبیا سفید

خورش لوبیا سفید یکی از خورش‌های خوشمزه ایرانی است که ارومیه منشأ آن می‌باشد. برای یادگیری تهیه این خورش خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ½ فلفل متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکا به مقداری کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت خورش لوبیا سفید

تفت دادن پیاز

برای درست کردن خورشت لوبیا سفید مجلسی ابتدا پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس آن را با مقداری روغن مایع در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود.

افزودن ادویه

در این مرحله، مقداری زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه به پیاز اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها به خوبی با پیاز مخلوط شوند. سپس گوشت خورشتی را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

پوست کندن گوجه فرنگی‌ها 

گوشت را برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و رنده می‌کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا رب کمی سرخ شود.

خرد کردن فلفل دلمه ای

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن، لوبیاها که قبلاً خیسانده‌ایم را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن آب

لوبیاها را برای یک دقیقه تفت می‌دهیم، سپس ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، درب قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم.

سرو

در ۳۰ دقیقه آخر پخت، لیمو عمانی و همچنین نمک و فلفل سیاه را به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خورش جا بیفتد. وقتی که آب اضافی خورش کم شد، آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با برنج میل می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا