مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی
خورش لوبیا سفید گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار خیلی مناسب میباشد. اگر میخواهید با روش تهیهی این خورش آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم مطالعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
لوبیا سفید | ۱ پیمانه |
هویج | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ¼ فلفل دلمهای |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر سویا | ۱ فنجان |
آرد | ½ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و ادویه | به میزان لازم |
آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی
مرحله اول
برای درست کردن خورش لوبیا سفید گیاهی، ابتدا لوبیا سفید را بشویید و در یک کاسه پر از آب بگذارید. اجازه دهید لوبیا به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در آب بخیساند.
مرحله دوم
بعد از گذشت این زمان، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس پیاز را همراه با کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلاییشود.
مرحله سوم
حالا لوبیا خیسخورده را در آبکش بریزید تا آب اضافیاش خارج شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا لوبیا در حین پخت له نشود. سپس ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید لوبیا بپزد.
مرحله چهارم
در این مرحله، هویج را بشویید و سیبزمینی را پوست بکنید. بعد از آن سیب
“““html
ابتدا زمین را شسته و هویج و فلفل دلمهای را به صورت نگینی و ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از آن، کره را به تابه اضافه کرده و منتظر میمانیم تا کره ذوب شود. حالا هویج را به تابه میافزاییم و کمی آن را تفت میدهیم تا هویج سرخ شود. سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کمی سبزیجات داخل تابه را تفت میدهیم تا سرخ شوند. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا بوی ادویه از بین برود. سپس ۱ فنجان آب را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم سبزیجات کاملاً پخته شده و آب اضافی تبخیر شود. وقتی که لوبیا سفید خوب پخته شد، آن را به همراه شیر سویا به تابه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله هشتم
در ادامه، آرد را با مقداری آب مخلوط کرده و به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خورش روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش تازه را به تابه اضافه میکنیم. سپس خورش آماده سرو است. نوش جان.