مواد لازم و آموزش خورش میگو ترش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش میگو ترش
خورش میگو ترش یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولاً در استانهای جنوبی کشور تهیه میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این خورش خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
آموزش خورش میگو ترش
مرحله اول
برای شروع، میگوها را با دقت تمیز میکنیم و رگهای پشت آنها را با یک چاقوی تیز جدا میکنیم. سپس پیاز را به شکل کوچک خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک قابلمه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس پیاز را به قابلمه میریزیم و آن را تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله سوم
وقتی پیاز نرم شد، سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را با هم تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، میگوها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود. سپس ادویه میگو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم تا عطر آن آزاد گردد.
مرحله پنجم
حالا رب گوجه فرنگی و رب انار را به مخلوط میافزاییم و خوب تفت میدهیم تا رب گوجه فرنگی کاملاً سرخ شود. سپس یک فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم میگوها به آرامی بپزند.
مرحله ششم
در انتها، منتظر میمانیم تا میگوها بپزند، سپس نمک را اضافه کرده و اجازه میدهیم خورش جا بیفتد. در نهایت خورش میگو را در ظرف سرو میکشیم و با برنج خوشمزه سرو میکنیم.