مواد لازم و آموزش خورش پرتقال برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش پرتقال
خورش پرتقال یکی از خورشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمیگردد. برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۳ پیمانه |
پرتقال بزرگ | ۲ عدد |
خلال پسته | ۵۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش پرتقال
مرحله اول
برای درست کردن خورش پرتقال مجلسی، ابتدا پوست پرتقالها را با یک چاقو تیز میگیریم، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم و کنار میگذاریم. بعد، پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت میدهیم.
مرحله دوم
وقتی که پیاز سرخ شد و رنگش تغییر کرد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم تا با پیاز ترکیب شوند. سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مرغ را خوب تفت میدهیم تا رنگ آن عوض شود و سرخ شود. سپس آب پرتقال را با شکر مخلوط میکنیم تا شکر کاملا در آب حل شود، بعد آرد را اضافه میکنیم و با هم ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
بهتر است آرد را قبل از افزودن به آب پرتقال الک کنیم تا گلوله نشود. بعد، تکههای پرتقال را به قابلمه حاوی گوشت مرغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا نرم نشوند.
مرحله پنجم
حالا آب پرتقال را به قابلمه اضافه میکنیم و به طور مداوم هم میزنیم تا خورش کمی غلیظ شود و گوشت مرغ کامل بپزد. ما باید صبر کنیم تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.
مرحله ششم
اگر دوست داشته باشید، میتوانید مقداری زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید. این کار باعث میشود که رنگ خورش زیباتر و عطر آن بهتر شود. در پایان، خورش را با خلال پسته تزئین کرده و آن را با برنج سرو میکنیم.