مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش پرتقال برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش پرتقال

خورش پرتقال یکی از خورش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمی‌گردد. برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۳ پیمانه
پرتقال بزرگ ۲ عدد
خلال پسته ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خورش پرتقال

مرحله اول

برای درست کردن خورش پرتقال مجلسی، ابتدا پوست پرتقال‌ها را با یک چاقو تیز می‌گیریم، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد، پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

وقتی که پیاز سرخ شد و رنگش تغییر کرد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم تا با پیاز ترکیب شوند. سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مرغ را خوب تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود و سرخ شود. سپس آب پرتقال را با شکر مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا در آب حل شود، بعد آرد را اضافه می‌کنیم و با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

بهتر است آرد را قبل از افزودن به آب پرتقال الک کنیم تا گلوله نشود. بعد، تکه‌های پرتقال را به قابلمه حاوی گوشت مرغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم نشوند.

مرحله پنجم

حالا آب پرتقال را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا خورش کمی غلیظ شود و گوشت مرغ کامل بپزد. ما باید صبر کنیم تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.

مرحله ششم

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید مقداری زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که رنگ خورش زیباتر و عطر آن بهتر شود. در پایان، خورش را با خلال پسته تزئین کرده و آن را با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا