مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش چهار مغز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش چهار مغز

خورش‌ها یکی از غذاهای محبوب ایرانی هستند که معمولاً با برنج سرو می‌شوند. یکی از این خورش‌ها، خورش چهار مغز است که طعم آن به فسنجان شبیه است. در این خورش از چهار نوع مغز استفاده می‌شود. می‌توانید انواع مغز و آجیل‌ها را بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید. وجود این مغزیجات خورش را بسیار مغذی و خوشمزه می‌کند. همچنین، این خورش به زمان پخت طولانی نیاز دارد، بنابراین باید این نکته را در نظر داشته باشید. هر چه بیشتر بپزد، بهتر جا می‌افتد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه خورش چهار مغز، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
مغز ۵۰ گرم
مغز بادام شیرین یا تخمه ۵۰ گرم
مغز فندق ۵۰ گرم
مغز پسته ۵۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد بزرگ
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب آلو ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری سر پر
نمک ۱ قاشق سوپ خوری سر صاف

آموزش خورش چهار مغز

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه چهار مغز، در ابتدا مغزهایی که انتخاب کرده‌ایم را سه بار چرخ می‌کنیم. سپس آنها را در یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بدون روغن کمی تفت بخورند. این کار باید حدود ۱۰ دقیقه طول بکشد تا مغزها بو داده شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. سپس پیاز را شسته، پوست گرفته و رنده می‌کنیم. مغزهای چرخ شده و پیاز رنده شده را به آب جوش اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از این کار، باید بگذاریم این مخلوط به مدت حدود ۳ ساعت با حرارت کم بپزد. سپس دو تکه یخ به آن اضافه می‌کنیم تا روغن بیفتد. سینه مرغ را شسته، خرد کرده و به خورش اضافه می‌کنیم. حالا باید این مخلوط را به مدت دو ساعت دیگر با حرارت خیلی کم بپزیم.

مرحله چهارم

حالا وقت آن رسیده که رب آلو، رب انار، نمک و شکر را به خورش اضافه کنیم و برای یک ساعت دیگر با حرارت کم بپزیم. این کار باعث می‌شود خورش خوب جا بیفتد و طعم آن بهتر شود. همچنین می‌توانید با کم و زیاد کردن شکر و رب‌ها، مزه و ترشی این خورش را تنظیم کنید. وقتی خورش آماده شد، آن را در کنار برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا