مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش کتلت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش کتلت

خورش کتلت یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ساده و معروف در شمال کشور ماست که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش کتلت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سماق ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش خورش کتلت

مرحله اول

برای تهیه خورش کتلت به روش شمالی، ابتدا سینه مرغ را چرخ می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس پیازها را پوست کرده و با رنده ریز رنده می‌کنیم. بعد از آن، آب اضافی پیازها را می‌گیریم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم

پس از ۳۰ دقیقه، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مواد بر می‌داریم و به شکل کتلت درمی‌آوریم.

مرحله چهارم

اکنون کتلت‌ها را در روغن داغ می‌گذاریم و صبر می‌کنیم تا سرخ شوند. وقتی یک طرف کتلت سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. به همین ترتیب همه کتلت‌ها را آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا کتلت‌ها را کنار می‌گذاریم و به تهیه سس خورش می‌پردازیم. برای این کار، یک تابه دیگر روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن می‌ریزیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله، رب انار را اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم. سپس دو لیوان آب به تابه می‌ریزیم. بعد هویج‌ها را پوست کرده و به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم و به همراه سماق به تابه اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله هفتم

وقتی سس غلیظ شد، کتلت‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم تا سس به آنها طعم بدهد. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی زرشک نیز اضافه کنید. در نهایت، این خورش خوشمزه را با برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا