مواد لازم و آموزش خورش کدو حلوایی با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش کدو حلوایی با مرغ
خورش کدو حلوایی با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و راحت پاییزی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این خورش، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
پیاز | ۲ عدد |
مرغ | ۶۰۰ گرم |
رب انار ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | ۱۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، دارچین و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش کدو حلوایی با مرغ
مرحله اول
برای شروع، کدو حلوایی را از وسط به دو نیم میکنیم و تخمههای آن را خارج میکنیم. سپس پوست کدو را میگیریم و آن را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کدو کاملاً بپزد. در همین حین، پیازها را به صورت خورد شده ریز برش میزنیم و یک قابلمه دیگر روی حرارت گذاشته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا پیازها را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس سینه مرغ را به صورت قیمهای خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. کمی مرغ را تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.
مرحله چهارم
در این مرحله کمی نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مخلوط اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا عطر ادویهها درآید. سپس رب انار را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مرحله پنجم
حالا ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، کفهای سفید رنگ روی آب را با قاشق جمع کرده و دور میریزیم.
مرحله ششم
وقتی مرغ نیمپز شد، آلو خورشتی را میشوییم و با پوره کدو حلوایی به قابلمه اضافه میکنیم. حالا باید صبر کنیم تا آب تقریبا به طور کامل تبخیر شود و خورش جا بیفتد.
مرحله هفتم
زمانی که خورش به روغن افتاد، زعفران دم کرده را اضافه میکنیم. سپس طعم خورش را چشیده و در صورت نیاز نمک آن را تنظیم میکنیم. در نهایت خورش را در ظرف سرو میکشیم و همراه با برنج سرو میکنیم.