مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش کرفس با غوره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش کرفس با غوره

خورش کرفس با غوره یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل آموزش خورش کرفس با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس ۵۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
نعنا ۳۰۰ گرم
سبزی خورش کرفس ۱۰۰ گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
لوبیا چیتی پخته شده ۱۰۰ گرم
غوره ۵۰ گرم
آب غوره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
ادویه کاری و گرده لیمو به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد

آموزش خورش کرفس با غوره

مرحله اول

برای تهیه خورش کرفس با غوره، ابتدا کرفس‌ها را شسته و برگ‌های آن را خرد می‌کنیم. ساقه‌ها را به اندازه یک بند انگشت برش می‌زنیم. سپس یک تابه با مقداری روغن روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گرم شود.

مرحله دوم

کرفس‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. سپس آن را کنار می‌گذاریم. در ادامه سبزی‌ها را می‌شوییم و ساطوری می‌کنیم، سپس در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند. آن را نیز کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم. گوشت‌ها را به قطعات کوچک برش داده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. کمی آب می‌ریزیم تا خون مغز گوشت از آن خارج شود و کف ایجاد شده روی آب را برمی‌داریم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت را آبکش می‌کنیم. سپس یک قابلمه دیگر را با کمی روغن آماده کرده و…

“““html

روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز را شسته، پوست‌ کنده و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که پیازها نرم و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه‌کاری، فلفل سیاه و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ رب باز شود. حالا کرفس و سبزی‌های سرخ‌شده را به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

دو لیوان آب داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم و درب بسته بپزد و جا بیفتد. لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده‌ایم، با کمی آب در قابلمه‌ای دیگر می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. سپس لوبیا پخته را به خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

گرده لیمو و غوره را نیز اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورش بماند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. در ده دقیقه آخر پخت، آب لیمو، آب غوره و نمک را اضافه کرده و طعم آن را تنظیم می‌کنیم. سپس خورش را در ظرف مناسبی ریخته و در کنار برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا