مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش کرفس با لوبیا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش کرفس با لوبیا

این خورش، یکی از خورش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت، کرفس و لوبیا تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی به این خورش، از رب گوجه و رب نارنج استفاده می‌کنیم. عطر سبزی و کرفس در این خورش طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد. همچنین می‌توان این خورش را با تکه‌های مرغ نیز درست کرد. این خورش را معمولاً با برنج زعفرانی یا کته سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس ۵۰۰ کیلو
مخلوط نعنا و جعفری ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
گوشت گوسفندی تکه شده ۲۰۰ گرم
زردچوبه به مقدار لازم
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز یک و نیم پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
رب نارنج ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت خورش کرفس با لوبیا

مرحله اول

برای شروع، باید کرفس‌ها را بشوییم و برگ‌های آن را خرد کنیم. ساقه‌ها را به اندازه یک بند انگشت می‌بریم. سپس یک تابه را برمی‌داریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، کرفس‌های خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس نعنا و جعفری را ریز خرد کرده و به کرفس‌ها اضافه می‌کنیم و همه را تفت می‌دهیم تا آب کرفس‌ها کشیده شود و رنگ آنها تیره‌تر شود. پیاز را هم شسته و ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، یک ماهی‌تابه را با کمی روغن گرم می‌کنیم تا پیازها کاملاً طلایی و سبک شوند. سپس گوشت تکه‌شده گوسفندی را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس زردچوبه را هم به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه زردچوبه کمی تفت خورد، دو لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا گوشت کاملاً پخته شود. در ادامه، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی که از شب قبل خیس کرده‌ایم را در اواسط پخت گوشت به خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

اکنون مخلوط کرفس، نعنا و جعفری را به خورش اضافه می‌کنیم و رب گوجه فرنگی را هم به آن می‌افزاییم. حدود یک ساعت می‌گذاریم تا خورش بپزد و جا بیفتد. در بیست دقیقه آخر پخت، رب نارنج و نمک و فلفل را به خورش اضافه می‌کنیم. افزودن لوبیا اختیاری است، اما اگر لوبیا را اضافه کنیم، خورش لعاب‌دارتر می‌شود.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا