مواد لازم و آموزش خورش کرفس با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش کرفس با مرغ
خورش کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که دستورهای متفاوتی دارد. معمولاً این خورش با گوشت گوسفند یا گاو تهیه می شود. اما در اینجا ما خورش کرفس را با گوشت مرغ درست می کنیم که می تواند تجربه ای جدید و جالب باشد. شما می توانید از قسمتهای مختلف مرغ مثل ران و سینه برای تهیه این خورش استفاده کنید که انتخاب آن به سلیقه خودتان بستگی دارد. برای دیدن دستور پخت این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ران و سینه مرغ | 4 تکه |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 2 حبه |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
کرفس | 400 گرم |
آبغوره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش کرفس با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن خورش کرفس با مرغ، ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تکههای مرغ را که قبلاً شسته و خشک کردهایم به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت میدهیم تا مرغ به خوبی سرخ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مرغ خوب سرخ شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم. سپس یک قابلمه مناسب برای پخت خورش برمیداریم و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند و خوب سرخ شود. سپس مرغ و پیاز سرخ شده را به آرامی به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، 3 لیوان آب گرم…
“““html
به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت 30 دقیقه به خوبی بپزد. در همین حین، کرفس ها را به دلخواه خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا کمی روغن اضافه می کنیم و کرفس ها را به مدت تقریبا 5 دقیقه تفت می دهیم تا کمی نرم و رنگشان تغییر کند. بعد از 30 دقیقه که مرغ پخته شد، کرفس های تفت داده شده را به همراه آبغوره به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، باید اجازه دهیم خورش روی حرارت ملایم بپزد و روغن بیندازد. بعد از 30 دقیقه، خورش را چک می کنیم و می چشیم، اگر نیاز داشت، مقداری نمک و ادویه دلخواه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که مقدار آب خورش بستگی به سلیقه خودمان دارد. مثلا اگر دوست دارید خورش آبکی باشد، بهتر است بعد از 30 دقیقه دوم آن را از روی حرارت برداریم و سرو کنیم.
مرحله نهم
اما اگر می خواهیم خورش غلیظ و کم آب شود، باید کمی بیشتر زمان بدهیم تا آب اضافی خورش بخار شود و به غلظت دلخواه برسد. در پایان، خورش را در ظرف سرو می کنیم و با برنج کته یا آبکش شده سرو می نماییم.