مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش کلم برگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش کلم برگ

خورش کلم برگ یکی از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که از مواد مختلفی تهیه می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خورش، با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سینه یا ران مرغ ۳ تکه
کلم برگ ½ کلم برگ کوچک
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
هویج ۳ عدد
زعفران دم کرده ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش خورش کلم برگ

مرحله اول

برای درست کردن خورش کلم برگ، اول پیازها را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می کنیم. سپس پیاز را به قابلمه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

وقتی پیاز سبک شد، کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از اینکه مرغ سرخ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی‌اش گرفته شود. سپس نصف لیوان آب به قابلمه می‌ریزیم و درب آن را می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در حین پختن مرغ‌ها، کلم برگ‌ها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، کلم برگ‌ها را به تابه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به کلم برگ‌ها افزوده و کمی تفت می‌دهیم تا با هم مخلوط شوند. وقتی کلم برگ‌ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، هویج را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم. هویج را کمی تفت می‌دهیم، سپس مقداری نمک، زعفران دم کرده و باقیمانده آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی هویج خوب سرخ شد، کلم برگ‌ها را به تابه اضافه کرده و همه را با هم ترکیب می‌کنیم. حالا ۱ استکان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کلم برگ و هویج خوب بپزند.

مرحله هشتم

پس از اینکه کلم برگ، هویج و مرغ به طور کامل پخته شدند، این مواد را در ظرف مناسبی می‌کشیم. می‌توانیم مرغ‌ها را همین‌طور به ظرف اضافه کنیم یا اینکه قبل از سرو، با کره و زعفران کمی سرخ کنیم.

مرحله نهم

اگر دوست دارید که مرغ‌ها رنگ زیباتری داشته باشند، حتماً آنها را چند دقیقه در مخلوط کره و زعفران سرخ کنید. در آخر خورش را به دلخواه تزیین کرده و با برنج سرو می‌کنیم (آموزش درست کردن برنج ساده).

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا