مواد لازم و آموزش خورش گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یکی از خورشهای خوشمزهای است که در ایران تهیه میشود و به روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری روش تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گل کلم | ۴۰۰ گرم |
غوره | ½ پیمانه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
نعنا، شوید و جعفری | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
روش پخت خورش گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خورش گل کلم مجلسی، ابتدا پیاز را به شکل کوچک خرد میکنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت میدهیم تا نرم شود. بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت را ادامه میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، چوب دارچین را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر ادویهها با پیاز ترکیب شود. سپس گوشت خورشتی را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله سوم
حالا رب گوجهفرنگی و سبزیهای خرد شده (نعنا، شوید و جعفری) را به قابلمه اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم. سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه میزنیم و درب آن را میگذاریم تا گوشت کامل بپزد.
مرحله چهارم
وقتی که گوشت پخت، زعفران دم کرده و نمک را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم خورش جا بیفتد. در همین حین، گل کلم را به صورت تکههای کوچک برش میزنیم و یک تابه روی حرارت میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم و تکههای گل کلم را در تابه ریخته و خوب تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند. سپس، غوره و گل کلم سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم.
مرحله ششم
بعد از اضافه کردن غوره و گل کلم به خورش، اجازه میدهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا روغن بیندازد و آب اضافیاش بخار شود. سپس خورش را در ظرف مورد نظر میکشیم و با برنج سرو خواهیم کرد.