مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه خورش گل کلم

خورش گل کلم یکی از خورش‌های خوشمزه‌ای است که در ایران تهیه می‌شود و به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گل کلم ۴۰۰ گرم
غوره ½ پیمانه
چوب دارچین ۱ تکه
نعنا، شوید و جعفری ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

روش پخت خورش گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خورش گل کلم مجلسی، ابتدا پیاز را به شکل کوچک خرد می‌کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا نرم شود. بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت را ادامه می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، چوب دارچین را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها با پیاز ترکیب شود. سپس گوشت خورشتی را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم

حالا رب گوجه‌فرنگی و سبزی‌های خرد شده (نعنا، شوید و جعفری) را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم. سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه می‌زنیم و درب آن را می‌گذاریم تا گوشت کامل بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که گوشت پخت، زعفران دم کرده و نمک را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورش جا بیفتد. در همین حین، گل کلم را به صورت تکه‌های کوچک برش می‌زنیم و یک تابه روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و تکه‌های گل کلم را در تابه ریخته و خوب تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. سپس، غوره و گل کلم سرخ شده را به خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

بعد از اضافه کردن غوره و گل کلم به خورش، اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا روغن بیندازد و آب اضافی‌اش بخار شود. سپس خورش را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با برنج سرو خواهیم کرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا