مواد لازم و آموزش خورش گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش گوجه فرنگی
خورش گوجه فرنگی یکی از خورشهای خوشمزه و معروف ایرانی است که روشهای مختلفی برای تهیه دارد. این خورش خوشمزه از استانهای شمالی کشور ما نشأت گرفته و در ساخت آن از مواد غذایی متنوع استفاده میشود. جالب است بدانید که خورش گوجه فرنگی با املت گوجه فرنگی شباهت زیادی دارد، اما به خاطر داشتن سیر، طعم متفاوتی دارد. برای یادگیری تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوجه فرنگی | 10 عدد |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
سیر | 5 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه فرنگی، ابتدا گوجهها را شسته و پوستشان را میگیریم. سپس آنها را ریز رنده میکنیم. سیرها را نیز پوست میگیریم، میشوییم و ریز رنده میکنیم یا با گوشتکوب کاملاً له میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن را در آن میریزیم. سپس سیرها را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. پس از آن کمی زردچوبه میزنیم و سیرها را خوب مخلوط کرده تا عطر زردچوبه به آنها برسد.
مرحله سوم
زمانی که سیر و زردچوبه با هم خوب مخلوط شدند، تخممرغها را یکی یکی شکسته و به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، آنها را در یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا تابه را شسته و دوباره روی حرارت کم میگذاریم. سپس مقداری روغن در آن میریزیم و گوجهفرنگیهای رنده شده را اضافه میکنیم. آنها را مداوم تفت میدهیم تا آبشان کاملاً کشیده شده و سرخ شوند.
مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن گوجهفرنگیها، ترکیب سیر و تخممرغهای سرخ شده را به تابه اضافه میکنیم. کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد میپاشیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
در نهایت، به خورش اجازه میدهیم کمی جا بیفتد و روغن بیاندازد. بعد از حدود 10 دقیقه، خورش گوجه ما آماده است. تابه را از روی حرارت برمیداریم و خورش را در ظرف دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!