مواد لازم و آموزش دلمه فلفل دلمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش دلمه فلفل دلمه ای
دلمه فلفل دلمه ای یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری آموزش آشپزی کامل دلمه فلفل دلمه ای، با رضیم همراه باشید و مراحل را مرحله به مرحله دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمه ای | ۸ عدد |
برنج | ۱٫۵ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
لپه | نصف پیمانه |
سبزی دلمه | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش دلمه فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای درست کردن دلمه فلفل دلمه ای، ابتدا لپه را از شب قبل در آب بخیسانید تا خوب نرم شود و نفخ آن گرفته شود. سپس لپه خیسانده را آبکشی کنید و در یک قابلمه مناسب بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، ۲ لیوان آب و یک مقدار نمک به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا لپه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه نرم شود. در این حین، سبزی دلمه را به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم
حالا یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس سبزی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی سرخ شود. احتیاط کنید که سبزی را بیش از حد تفت ندهید تا رنگش تیره نشود.
مرحله چهارم
پس از سرخ کردن سبزی، آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید و همراه با کمی روغن در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله پنجم
وقتی پیاز کمی تغییر رنگ داد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی زردچوبه به آن بیفزایید. خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود، سپس آن را هم از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله ششم
اکنون یک قابلمه آب جوش روی حرارت بگذارید و برنج را به آن اضافه کنید. حدود ۸ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود. وقتی برنج را زیر دندان تست کردید و متوجه شدید کمی پخته شده است،…
“““html
اگر دانههای برنج نرم و مغز آن سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم.
مرحله هفتم
پس از آنکه لپه پخته شد، یک تابه بزرگ را روی حرارت میگذاریم و مقداری کره در آن میریزیم. سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی (راهنمای تهیه رب گوجهفرنگی در خانه) را به کره اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
سپس برنج را به همراه لپه پخته شده، سبزی سرخ شده، گوشت چرخکرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و مواد را کمی تفت میدهیم تا با هم مخلوط شوند. سپس تابه را کنار میگذاریم.
مرحله نهم
حال با یک کارد تیز، سر فلفل دلمهایها را جدا کرده و کنار میگذاریم. سپس داخل آنها را خالی میکنیم و داخل فلفل دلمهایها را با مخلوط گوشت و برنج پر میکنیم و به ترتیب در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم.
مرحله دهم
در پایان، کلاهکهای فلفل دلمهایها را دوباره روی آنها میگذاریم. حالا باقیمانده رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود، سپس با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی فلفل دلمهایها میریزیم.
مرحله یازدهم
یک لیوان دیگر آب جوش اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت میگذاریم. برای پخت دلمهها حدود یک تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان لازم است. پس از اینکه دلمهها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم و باقیمانده سس را روی آنها میریزیم.