مواد لازم

مواد لازم و آموزش دلمه قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دلمه قارچ

دلمه قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۸ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
عصاره گوشت ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت دلمه قارچ

مرحله اول

برای تهیه دلمه قارچ مجلسی ابتدا باید داخلی قارچ‌ها را با قاشق خالی کنیم. مهم است که این کار را به آرامی و با دقت انجام دهیم تا قارچ‌ها خراب نشوند. بعد از آن پیاز را به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

یک تابه روی حرارت می‌گذاریم و پیاز خرد شده را با مقداری روغن در آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه به تابه می‌زنیم.

مرحله سوم

ادویه‌ها و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا عطر آن‌ها خوب پخش شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا سرخ شود و رنگش تغییر کند. بعد فلفل دلمه‌ای رنگی را خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا نرم شود. حالا قارچ‌ها را در یک تابه بچینید و داخل هر قارچ را با مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای پر کنید.

مرحله پنجم

روی مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. سپس عصاره گوشت را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و درب آن را می‌گذاریم.

مرحله ششم

اگر آب درون تابه کم شد ولی دلمه‌ها هنوز کامل نپخته بودند، می‌توانیم کمی آب به آن اضافه کنیم. در پایان، وقتی دلمه‌ها کاملاً پختند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا