مواد لازم و آموزش دمپخت گوجه با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش دمپخت گوجه با مرغ
آموزش دمپخت گوجه با مرغ یک نوع غذای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی زود و با راحتی تهیه میشود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز درشت | ۱ عدد |
گوجه متوسط | ۶ تا ۷ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
ادویه پلویی | ۱ قاشق چای خوری |
برنج | ۳ پیمانه |
پودر پاپریکا | به میزان لازم |
آبلیموی تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
فیله مرغ | ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی نگینی خرد شده | ۲ عدد (دلخواه) |
آموزش دمپخت گوجه با مرغ
مرحله اول
برای شروع تهیه دمپخت گوجه با مرغ، ابتدا پیاز را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. حالا یک قابلمه مناسب را بردارید و کمی روغن مایع در آن بریزید و روی حرارت بگذارید.
مرحله دوم
وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی و نرم شوند. سپس گوجهها را بشویید، ریز خرد کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا خوب تفت بخورند و آب آنها کم شود.
مرحله سوم
حالا رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید گوجهها با رب خوب ترکیب شوند و رنگ بگیرند. سپس برنجی که از قبل خیساندهاید را به مواد اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا برنج به خوبی پخته شود.
مرحله چهارم
آب باید به اندازۀ ۱ بند انگشت روی برنج باشد. نباید زیاد آب بریزید، چون گوجهها کمی آب دارند. درب قابلمه را باز بگذارید و با حرارت متوسط بگذارید آب برنج کشیده شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آب برنج کمی کم شد، با کفگیر برنج را وسط قابلمه جمع کنید. حرارت را کم کنید و روی قابلمه دمکنی بگذارید تا بخار بگیرد. در این مرحله، فیله مرغ را به نوارهای باریک برش بدهید و با کمی روغن، ادویه، آبلیمو و زعفران تفت دهید.
مرحله ششم
در پایان، وقتی میخواهید غذا را سرو کنید، فیلههای سرخ شده را به دمپخت اضافه کنید. اگر دوست ندارید میتوانید فیله مرغ را حذف کنید و به جای آن، ۲ سیبزمینی نگینی سرخشده به دمپخت اضافه کنید. این کاملاً بستگی به سلیقه شما دارد.