مواد لازم

مواد لازم و آموزش دمپخت گوجه با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دمپخت گوجه با مرغ

آموزش دمپخت گوجه با مرغ یک نوع غذای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی زود و با راحتی تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز درشت ۱ عدد
گوجه متوسط ۶ تا ۷ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
برنج ۳ پیمانه
پودر پاپریکا به میزان لازم
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
فیله مرغ ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد (دلخواه)

آموزش دمپخت گوجه با مرغ

مرحله اول

برای شروع تهیه دمپخت گوجه با مرغ، ابتدا پیاز را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. حالا یک قابلمه مناسب را بردارید و کمی روغن مایع در آن بریزید و روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم

وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی و نرم شوند. سپس گوجه‌ها را بشویید، ریز خرد کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا خوب تفت بخورند و آب آن‌ها کم شود.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید گوجه‌ها با رب خوب ترکیب شوند و رنگ بگیرند. سپس برنجی که از قبل خیسانده‌اید را به مواد اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا برنج به خوبی پخته شود.

مرحله چهارم

آب باید به اندازۀ ۱ بند انگشت روی برنج باشد. نباید زیاد آب بریزید، چون گوجه‌ها کمی آب دارند. درب قابلمه را باز بگذارید و با حرارت متوسط بگذارید آب برنج کشیده شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آب برنج کمی کم شد، با کفگیر برنج را وسط قابلمه جمع کنید. حرارت را کم کنید و روی قابلمه دمکنی بگذارید تا بخار بگیرد. در این مرحله، فیله مرغ را به نوارهای باریک برش بدهید و با کمی روغن، ادویه، آبلیمو و زعفران تفت دهید.

مرحله ششم

در پایان، وقتی می‌خواهید غذا را سرو کنید، فیله‌های سرخ شده را به دمپخت اضافه کنید. اگر دوست ندارید می‌توانید فیله مرغ را حذف کنید و به جای آن، ۲ سیب‌زمینی نگینی سرخ‌شده به دمپخت اضافه کنید. این کاملاً بستگی به سلیقه شما دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا