مواد لازم و آموزش دمی سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش دمی سیب زمینی
این برنج یکی از انواع برنج قاطی است که با سیب زمینی و هویج درست میشود. این غذا به خاطر نداشتن گوشت هم از نظر اقتصادی به صرفه است و هم برای کسانی که رژیم گیاهی دارند، مناسب میباشد. برای رژیم گیاهی، میتوانید عصاره قلم را حذف کنید و به جای آن از عصاره سبزیجات استفاده کنید یا آن را کلاً حذف کنید. این برنج، با وجود اینکه گوشت ندارد، طعم بسیار خوبی دارد. سبوس برنج در این دستور غذایی شامل ویتامینهای زیادی به ویژه از گروه B است که برای سلامت پوست و مو و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. برای یادگیری آموزش دمی سیب زمینی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
عصاره قلم | نصف پیمانه |
هویج | ۸۰ گرم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | کمی |
سبوس برنج | ۱ قاشق چای خوری |
برنج | سه و نیم پیمانه |
سیب زمینی | ۱۰۰ گرم |
آموزش دمی سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن دمی سیب زمینی خوشمزه، اول پیاز را بشویید و پوست بکنید. بعد آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. هویج را هم بشویید و نگینی خرد کنید، میتوانید هویجها را با رنده درشت نیز رنده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینیها را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس سیب زمینیها را داخل تابه میریزیم و به آرامی سرخ میکنیم.
مرحله سوم
زمانی که سیب زمینیها به خوبی سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. لازم نیست سیب زمینی خیلی سرخ شود، فقط کافی است که کمی طلایی شود. سپس یک قابلمه را بر میداریم و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود. بعد هویج را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب تفت بخورد. وقتی هویج تفت خورد، نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم. کمی زعفران و آب هم اضافه میکنیم و چند دقیقه اجازه میدهیم تا بپزد.
مرحله پنجم
برنج را حدود یک ساعت قبل با آب و نمک خیس کردهایم و حالا آب آن را میریزیم. سپس برنج را همراه با عصاره قلم و سبوس برنج به مواد اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد آب را اضافه میکنیم تا حدود یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند.
مرحله ششم
اجازه میدهیم تا آب برنج کم شود. وقتی آب تمام شد، سیب زمینیهای سرخ شده را به برنج اضافه میکنیم و کمی برنج را زیر و رو میکنیم. سپس حرارت را کم کرده و دمکنی روی در قابلمه قرار میدهیم تا برنج دم بکشد و پخته شود.