مواد لازم

مواد لازم و آموزش دمی گشنیز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دمی گشنیز

برنج یکی از مهم‌ترین غذاهای ایرانی هاست و معمولا هفته‌ای دو تا ۵ بار خورده می‌شود. برنج را می‌توان به روش‌های مختلفی مانند آبکش، دمی یا کته درست کرد. در این دستور، ما دمی گشنیز را با استفاده از سبزیجات و برنج تهیه می‌کنیم. این غذای سالم و گیاهی گزینه خوبی برای افرادی است که به گیاه‌خواری تمایل دارند. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله آموزش دمی گشنیز، ادامه مطلب را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گشنیز خرد شده ۱ استکان
هویج متوسط ۲ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه ۴ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه

آموزش دمی گشنیز

مرحله اول

برای شروع تهیه دمی گشنیز خوشمزه، ابتدا هویج‌ها را بشویید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک قابلمه بریزید و نخود فرنگی را هم که شسته‌اید به آن اضافه کنید. به قابلمه کمی آب اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله دوم

حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند. سپس سیب زمینی‌ها را بشویید، پوست بکنید و به شکل نگینی خرد کنید. یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

مرحله سوم

بعد از گرم شدن تابه، سیب زمینی‌ها را درون آن بریزید و سرخ کنید. همزمان، پیاز را بشویید، پوست بکنید و به شکل خلالی ریز خرد کنید. یک تابه دیگر بردارید و پیازها را با کمی روغن سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شدند، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

وقتی سیب زمینی‌ها سرخ شدند، سیر رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید. پیاز سرخ‌شده را هم اضافه کرده و سپس گشنیز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید. حالا هویج و نخود پخته را که آبکش کرده‌اید نیز به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت دهید. گوجه‌ها را بشویید و در غذاساز تبدیل به پوره کنید و به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا سرخ شود. می‌توانید اگر دوست داشتید، کمی رب گوجه‌فرنگی هم به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا آب لازم برای دم‌کشیدن برنج را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. در این مرحله برنج شسته و خیس بخورده شده را اضافه کرده و بگذارید حدود ۴۵ دقیقه بپزد. سپس آن را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا