مواد لازم

مواد لازم و آموزش دمی گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی که به آن دمپختک گوجه هم می‌گویند یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و وقتی وقت زیادی برای درست کردن غذا ندارید بسیار مناسب است. برای یادگیری مراحل تهیه دمی گوجه فرنگی با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد درشت
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد درشت
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش دمی گوجه فرنگی

مرحله اول

برای درست کردن دمی گوجه فرنگی یکی از نکات مهم این است که برنج را به صورت کته بپزید. این کار طعم غذا را بهتر می‌کند و مواد مغذی بیشتری نیز در آن حفظ می‌شود.

مرحله دوم

ابتدا برنج را پس از تمیز کردن، به مدت حدود ۳۰ دقیقه در یک قابلمه خیس می‌کنیم. آب باید تقریباً نصف یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، سپس نصف قاشق غذاخوری نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیازها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و در یک تابه با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی و سبک شوند. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آنها اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از آن، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه سرخ می‌کنیم تا طعم خامی آن از بین برود. سپس پوست گوجه فرنگی‌ها و سیب زمینی را می‌گیریم و آنها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سیب زمینی و گوجه فرنگی‌های خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و با مقداری نمک و کره آنها را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا آب آنها تبخیر شود. در همین حال، قابلمه برنج را روی حرارت زیاد گذاشته‌ایم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم تا آب برنج تبخیر شود. وقتی کمی آب در قابلمه باقی ماند، مخلوط گوجه فرنگی تفت داده شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و خوب با برنج مخلوط می‌کنیم تا آب برنج کاملاً جمع شود.

مرحله هفتم

پس از این مراحل، …

“““html
از تبخیر شدن آب موجود در قابلمه حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و زیر قابلمه یک شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم تا ته‌دیگ برنج نسوزد. حدود ۴۵ دقیقه زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است. در پایان، دمی گوجه‌فرنگی را به همراه ترشی مخلوط یا سالاد شیرازی سرو می‌کنیم.

نکات آموزش دمی گوجه

آموزش دمی گوجه با گوشت چرخ‌کرده

برای مقدار مواد بالا، حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را بعد از اینکه پیاز را به همراه ادویه‌ها تفت دادیم، اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و باقی مراحل را مانند بالا ادامه می‌دهیم.

فقط قبل از اینکه بخواهیم سیب‌زمینی را به تابه اضافه کنیم، بعد از اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی، نصف فنجان آب به تابه اضافه می‌کنیم و درب تابه را ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا آب کشیده شود و گوشت به طور کامل بپزد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش دمی گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا