آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش دونات مراکشی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دونات مراکشی

دونات مراکشی یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه است که از کشور مراکش می‌آید و بافتی نرم و اسفنجی دارد. اگر می‌خواهید روش تهیه این شیرینی خوشمزه را به‌طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را با سایت رضیم بخوانید.

مواد لازم دونات مراکشی
آرد ۶ پیمانه
آب گرم ۳ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش دونات مراکشی

مرحله اول

برای درست کردن دونات مراکشی اول آب گرم را با شکر و مخمر در یک کاسه خوب مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا مخمر فعال شود.

مرحله دوم

وقتی که روی آب کمی کف کرد، یعنی مخمر درست عمل کرده است. حالا سه پیمانه آرد را الک کرده و با مخلوط آب ترکیب می‌کنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

در این مرحله روی کاسه را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و دوباره ۱۰ دقیقه به آن استراحت می‌دهیم. بعد از این زمان، نمک را به مواد اضافه کرده و بقیه آرد را کم‌کم الک کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

ما باید به اضافه کردن آرد ادامه دهیم تا زمانی که خمیری نرم و غیر چسبنده به دست بیاید. سپس یک کاسه بزرگ را کمی با روغن چرب می‌کنیم و خمیر را در کاسه می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم تا خمیر حجیم شود. بعد از این مدت، خمیر را روی میز کار منتقل می‌کنیم و کمی ورز می‌دهیم.

مرحله ششم

خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. سپس دست هایمان را کمی چرب کرده و هر قسمت را به شکل حلقه‌ای شبیه دونات درمی‌آوریم. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

روغن باید به حدی باشد که دونات‌ها در آن شناور شوند. حرارت باید کم باشد اما روغن باید داغ باشد تا دونات‌ها خوب پف کنند. حالا دونات‌ها را به روغن می‌زنیم.

مرحله هشتم

حالا با قاشق روی دونات‌ها روغن داغ می‌ریزیم تا خوب پف کنند. کمی صبر می‌کنیم تا یک سمت دونات‌ها سرخ شود. وقتی یک سمت طلایی شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله نهم

پس از سرخ شدن، دونات‌ها را از روغن بیرون می‌آوریم و روی دستمال کاغذی یا توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را در پودر قند یا شکر دانه درشت غلطانده و در ظرف سرو قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا