مواد لازم و آموزش دونات کلاسیک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش دونات کلاسیک
دونات یکی از شیرینیهای محبوب است که میتوان آن را بهراحتی در خانه درست کرد و بهعنوان یک میان وعده خوشمزه سرو کرد. دونات کلاسیک فرانسوی شبیه به نانهای پف کرده تهیه میشود. این نانهای پفی معمولاً با پودر قند یا شکر سرو میشوند و بهتر است از پر کردن داخل آن با مواد مختلف خودداری کرد. در ادامه، شما را با مراحل کامل و گامبهگام تهیه دونات کلاسیک آشنا میکنیم. پس با ما همراه باشید!
مواد لازم دونات کلاسیک | |
آرد نان فانتزی | ۲ پیمانه |
تخم مرغ متوسط | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
آب گرم | یک چهارم پیمانه |
دوغ | یک چهارم پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
پودر مخمر | ۱ قاشق مربا خوری |
آموزش دونات کلاسیک
مرحله اول
برای درست کردن دونات خوشمزه کلاسیک به روش فرانسوی، در ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم و حدود ده دقیقه آنها را ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. اگر از سالم بودن مخمر مطمئن نیستیم،
مرحله دوم
مخمر را با یک قاشق مربا خوری شکر و آب گرم ترکیب میکنیم و روی آن را میپوشانیم و به آن پنج دقیقه زمان میدهیم تا عمل بیاید. سپس این مخلوط را به مواد اصلی اضافه میکنیم. بعد از آماده شدن خمیر، روی آن را با یک درپوش میپوشانیم.
مرحله سوم
سپس روی آن را با یک نایلون میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد. سپس خمیر را روی سطح میز میریزیم و دو تا سه ثانیه آن را ورز میدهیم تا پف آن بخوابد. بعد از آن، خمیر را با ضخامت کمتر از یک سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله چهارم
سپس با استفاده از یک چاقو یا پیتزا بر، خمیر را به مربعات کوچک و یک اندازه برش میزنیم. روی یک دستمال آشپزخانه کمی آرد میپاشیم و خمیرها را روی آن قرار میدهیم و دوباره با نایلون میپوشانیم. پنجاه دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیرها را با دقت در روغن داغ و متوسط سرخ میکنیم. وقتی که کمی خنک شدند، روی آنها پودر قند میپاشیم و میتوانیم نصفشان را در شکر بغلتانیم.
مرحله ششم
هنگامی که خمیر را ورز میدهیم، اگر احساس کردیم خیلی سفت یا خشک شده، میتوانیم کمی آب اضافه کنیم. و اگر بیش از حد چسبناک بود، کمی آرد به آن میزنیم. کمی چسبناک بودن برای خمیر مطلوب است، بنابراین از آرد زیاد استفاده نمیکنیم.