مواد لازم و آموزش دونر کباب بوقلمون خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تهیه دونر کباب بوقلمون
دونر کباب بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه و معروف بین المللی است که ریشه آن به کشور ترکیه برمیگردد. اگر دوست دارید این غذا را تهیه کنید، با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بوقلمون | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
ماست | ۱ استکان |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
آویشن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه دونر کباب بوقلمون
مخلوط مواد اولیه
برای درست کردن دونر کباب بوقلمون، اولین کار این است که پیاز را رنده کنیم و داخل یک کاسه بزرگ بریزیم. سپس ماست، روغن مایع، رب گوجه فرنگی، آویشن، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم.
اضافه کردن گوشت بوقلمون
حالا همه این مواد را به خوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. بعد از آن، گوشت بوقلمون را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا سس به تمام گوشههای گوشت برسد. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
استراحت دادن
در این مرحله، کاسه را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا گوشت طعم بگیرد. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک لایه سلفون روی سطح کار باز میکنیم.
قرار دادن در فریزر
حالا گوشت بوقلمون را روی سلفون میگذاریم و به شکل یک رول جمع میکنیم. سپس چند لایه دیگر سلفون دور آن میپیچیم و کنارهها را محکم میکنیم. بعد به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار میدهیم.
قرار دادن تابه روی حرارت
پس از بیرون آوردن گوشت بوقلمون از فریزر، میگذاریم تا کمی نرم شود و سپس آن را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم. در ادامه یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن مایع در آن میریزیم.
سرو
در این مرحله، ورقههای گوشت بوقلمون را در تابه سرخ میکنیم تا کاملاً پخته و طلایی شوند. سپس دونر بوقلمون را به سلیقه خود با نان پیتا یا برنج و سبزیجات سرو میکنیم.