مواد لازم

مواد لازم و آموزش دوپیازه نخود و لوبیا چیتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

اگر روز سختی را پشت سر گذاشته‌اید و خسته‌اید و حوصله‌ی آشپزی ندارید، امروز می‌خواهیم یک غذای ساده و خوشمزه به شما آموزش دهیم که می‌تواند انرژی شما را برگرداند. خوراک هندی دوپیازه نخود و لوبیا چیتی، گزینه‌ای عالی برای ناهار یا شام است و حتی می‌توانید آن را برای صبحانه نیز امتحان کنید. پیشنهاد می‌کنیم این خوراک را با نان بربری یا سنگک تازه و سبزی‌های خوش‌طعم آغاز کنید و طعم فوق‌العاده آن را تجربه کنید. جالب است بدانید که لوبیا چیتی، که به نام “لوبیای رومی” هم شناخته می‌شود، پروتئین بیشتری نسبت به دیگر لوبیاها دارد و منبع خوبی از آهن، ویتامین ث و سایر مواد معدنی است. اگر به سلامتی خود و خانواده‌تان اهمیت می‌دهید، این خوراک خوشمزه می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۲ لیوان
لوبیا چیتی ۲ لیوان
سیب‌زمینی ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ½ لیوان
ادویه گرام ماسالا ۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری

آموزش دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

مرحله اول

برای تهیه این خوراک خوشمزه، ابتدا ۵ حبه سیر را بشویید و پوست کنده و خوب له کنید. سپس سه عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید یا رنده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و آن را با کمی روغن چرب کنید. سپس پیازها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. بعد از آن، سیرها را به پیازهای درون تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.

“““html
مرحله سوم

در این مرحله، یک قاشق زنجبیل رنده شده را به مواد اضافه کنید و سپس با زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید. در آخر، دو قاشق چایخوری از ادویه گرام ماسالا و کمی رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره همه چیز را تفت بدهید.

مرحله چهارم

در این مرحله، سیب‌زمینی و یک لیوان حبوبات پخته‌شده که قبلاً پوره کرده‌اید را در تابه بریزید و اگر دوست دارید می‌توانید کمی ماست هم به آن اضافه کنید. در نهایت، باقی حبوبات را با کمی آب به تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا بپزد.

مرحله پنجم

اگر دوست دارید می‌توانید از آب حبوبات هم برای پخته شدن خوراک استفاده کنید. وقتی مواد درون تابه خوب پخته شدند، آن را از روی گاز بردارید. توجه داشته باشید که غلظت خوراک را می‌توانید به دلخواه خودتان تنظیم کنید.

مرحله ششم

اگر می‌خواهید خوراک را با نان بخورید، باید خوراک غلیظ‌تری داشته باشید و اگر می‌خواهید آن را به صورت مایع سرو کنید، بهتر است آب بیشتری داشته باشد. برای تزیین این خوراک خوشمزه هندی، می‌توانید از لیمو تازه و سبزیجات معطر استفاده کنید. نوش جان.

نکات تهیه دو پیازه نخود و لوبیا

ادویه گرام ماسالا یک ادویه هندی است که به خاطر ترکیباتش، تأثیرات بسیار خوبی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و متابولیسم بدن دارد. شما می‌توانید آن را از عطاری‌ها و فروشگاه‌های ادویه‌جات تهیه کنید.

فراموش نکنید که حبوبات را قبل از استفاده چند ساعت در آب بخیسانید تا نفخ آنها کمتر شود. در طی این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید. همچنین لازم به ذکر است که لوبیا چیتی به دلیل نفخ کمتری که نسبت به سایر لوبیاها دارد، نیاز به زمان کمتری برای خیساندن دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا