مواد لازم و آموزش دو پیازه آلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش دو پیازه آلو
دو پیازه آلو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که ریشهاش به شیراز میرسد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش دو پیازه آلو با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک و زردچوبه | از هرکدام ۱ قاشق چایخوری |
آموزش دو پیازه آلو
مرحله اول
برای درست کردن دو پیازه آلو خوشمزه، ابتدا سیب زمینیها را خوب میشوییم و در یک قابلمه مناسب میگذاریم. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه میکنیم، به اندازهای که روی سیب زمینیها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
مرحله دوم
اجازه میدهیم سیب زمینیها حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در آب بجوشند تا کاملاً پخته و نرم شوند. پس از این زمان، سیب زمینیها را از قابلمه در میآوریم و پوستشان را جدا میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سیب زمینیها را با گوشتکوب به خوبی له میکنیم تا پوره شوند. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط میگذاریم و مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پیاز را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه میزنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا پیازها کاملاً سرخ و طلایی شوند.
مرحله پنجم
در مرحله بعد، سیبزمینی پوره شده را به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. حالا دو پیازه آلو را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت میدهیم و سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله ششم
در نهایت، دو پیازه آلو را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و میتوانیم به دلخواه با برگ ریحان تزیین کنیم. سپس این غذا را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو میکنیم. اگر دوست دارید، میتوانید دو پیازه آلو را با رب گوجه فرنگی درست کنید.
مرحله هفتم
برای این کار، زمانی که پیاز کاملاً سرخ و طلایی شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامیاش گرفته شود. سپس پوره سیبزمینی را به تابه میزنیم و همه را مخلوط میکنیم. نوش جان!