مواد لازم و آموزش دیپ بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش دیپ بادمجان
دیپ بادمجان یکی از سسهای خوشمزه و محبوب در کشور ترکیه است که معمولاً به همراه غذاهای سنتی سرو میشود. برای یادگیری آموزش آشپزی ساده و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم دیپ بادمجان | |
بادمجان قلمی | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۲ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش دیپ بادمجان ترکی
مرحله اول
برای درست کردن دیپ بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را خوب میشوییم. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا خوب گرم شود.
مرحله دوم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، بعد بادمجان را از وسط برش میزنیم و طوری در سینی قرار میدهیم که سمت پوستش به طرف حرارت فر باشد. همچنین، گوجهفرنگی را هم به دو نیم تقسیم کرده و به همین شکل در سینی میچینیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مانند بادمجان، گوجهفرنگی را در سینی قرار میدهیم. سپس فلفل دلمهای را به چهار قسمت تقسیم کرده و در سینی میچینیم.
مرحله چهارم
اکنون اجازه میدهیم سبزیجات به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بمانند تا نرم شوند. اگر فر نداریم، میتوانیم سبزیجات را روی حرارت کباب کنیم تا پخته و نرم شوند و پوست آنها بسوزد.
مرحله پنجم
بعد از پخته شدن سبزیجات، آنها را از فر خارج کرده و در یک ظرف قرار میدهیم و…
“““html
ما آنها را در ظرفی می گذاریم و درب آن را می بندیم، سپس اجازه می دهیم داخل ظرف بمانند تا عرق کنند و پوستشان به راحتی جدا شود.
مرحله ششم
حالا بعد از ۲۰ دقیقه سبزیجات را از ظرف خارج کرده و می گذاریم کاملاً خنک شوند و پوستشان را جدا می کنیم، سپس آنها را روی تخته گوشت گذاشته و به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، پوسته پیاز را جدا می کنیم، سپس آن را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. بعد یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا شروع به تفت دادن پیاز می کنیم تا سبک و شیشهای شود. سپس پوست سیر را جدا کرده و آن را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله نهم
در این مرحله رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن باز شود. سپس بادمجان، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به تابه میریزیم.
مرحله دهم
حالا کمی آب و آب لیموترش تازه به خوراک بادمجان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، سپس نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. در ادامه درب تابه را میبندیم و اجازه میدهیم آب آن تبخیر شود.
مرحله یازدهم
در نهایت زمانی که تمام آب دیپ بادمجان کشیده شد، حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود. در ادامه، دیپ را به صورت سرد یا نیمه گرم همراه با نان تازه سرو میکنیم. نوش جان!