مواد لازم

مواد لازم و آموزش دیپ مرغ و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دیپ مرغ و بادمجان

دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم‌های مختلف را ارائه می‌دهد. این دیپ از مرغ، بادمجان و ادویه‌های خوش‌عطر تهیه می‌شود و برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خانوادگی گزینه‌ای عالی به شمار می‌آید.

برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها و فلفل‌ها را کباب می‌کنیم، سپس سینه مرغ را همراه با ادویه و پیاز می‌پزیم و همه مواد را خرد می‌کنیم. مواد خرد شده را با آب لیمو و سس ماست ترکیب کرده و برای طعم بیشتر، سیر، سس خردل، نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. در آخر، با گردو و پاپریکای تفت داده شده آن را تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای 4 نفر مقدار
سینه مرغ 1 عدد
سیر 3 حبه
لیموترش 1/2 عدد
فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه‌ای 2 الی 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، برگ بو به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
بادمجان 3 الی 4 عدد
ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق مرباخوری

آموزش دیپ مرغ و بادمجان

مرحله 1: کباب کردن بادمجان و فلفل

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید، با چاقو چند برش روی آن‌ها بزنید و به همراه فلفل‌ها در سینی فر بچینید. این مواد را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم و کبابی شوند.

مرحله 2: پخت مرغ

سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز که به چهار قاچ تقسیم شده، برگ بو، نمک و فلفل در یک قابلمه بگذارید. سپس مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید مرغ به‌طور کامل بپزد.

مرحله 3: آماده‌سازی بادمجان و فلفل

بعد از اینکه پخت، پوست بادمجان‌ها و فلفل‌ها را بکنید و آن‌ها را روی تخته کار به شکل ساطوری خرد کنید تا به یک حالت پوره مانند درآید.

مرحله 4: مخلوط کردن مواد

مرغ پخته را ریش ریش کنید و به همراه بادمجان و فلفل خرد شده در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. سپس آب نصف لیموترش را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله 5: تهیه سس دیپ

در یک کاسه کوچک، ماست چکیده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت به دست آید.

“`

مرحله 6: اضافه کردن سس به مخلوط مرغ و بادمجان

سس را باید به ترکیب مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملاً با سس ترکیب شوند.

مرحله 7: تزیین و سرو

دیپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید. برای تزیین، می‌توانید کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا روی آن بریزید. همچنین می‌توانید با گردوهای خرد شده و مقداری سبزیجات تازه، آن را تزیین کرده و زیبایی بیشتری به آن بدهید. اکنون دیپ مرغ و بادمجان شما آماده سرو است. نوش جان!

آموزش انواع دیپ:

  • آموزش دیپ لوبیا سفید خوشمزه و ساده به روش سنتی
  • آموزش دیپ بادمجان ترکی خوشمزه به روش رستورانی
  • آموزش بورانی لوبیا سبز، غذایی سالم برای روزهای گرم
  • آموزش بورانی هویج خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه‌ای

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا