مواد لازم و آموزش ذرت خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ذرت خامه ای
ذرت خامه ای یک نوع میان وعده خوشمزه و محبوب از سراسر دنیاست که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. این خوراکی زیبا شباهت زیادی به ذرت مکزیکی دارد و اگر شما هم از طرفداران ذرت مکزیکی هستید، حتماً باید این نوع ذرت خامه ای را امتحان کنید. ذرت خامه ای نه تنها به عنوان یک میان وعده خوشمزه مناسب است، بلکه میتواند به عنوان پیش غذا یا حتی یک وعده غذایی کامل هم سرو شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ذرت تازه یا منجمد | 3 لیوان |
سیر | 2 حبه |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل هالوپینو | 1 عدد |
شیر | 1 تا 1.5 لیوان |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
گشنیز تازه | چند برگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت ذرت خامه ای
مرحله اول
برای درست کردن ذرت خامه ای، ابتدا سیرها را پوست کرده و میشوییم. سپس آنها را با رنده ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم. همچنین خامه را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای محیط برسد.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و روغن را در آن میریزیم. وقتی روغن گرم شد، ذرتهای پاک شده را به قابلمه اضافه میکنیم و به طور مداوم هم میزنیم تا کمی نرم شوند.
مرحله سوم
حالا سیر رنده شده را به ذرتها اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر سیر را حس کنیم. سپس فلفل هالوپینو را خیلی ریز خرد کرده و به مواد میافزاییم و خوب تفت میدهیم. در آخر آرد را به مخلوط میزنیم.
مرحله چهارم
سپس به مدت یک دقیقه تفت میدهیم تا آرد با سایر مواد گلوله نشود (این کار برای غلیظ کردن سس است) و بعد شیر و ادویهها شامل آویشن، پودر پیاز، تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله حرارت را کم میکنیم تا عطر ادویهها آزاد شود. در پایان خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا ذرتها کاملاً نرم شوند.
مرحله ششم
در این مرحله به تفت دادن ادامه میدهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. در این حین مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا ته نگیرد. وقتی ذرت خامه ای آماده شد، آن را در یک کاسه میریزیم و با چند برگ گشنیز تزئین میکنیم. نوش جان!