مواد لازم

مواد لازم و آموزش ذرت مکزیکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یک میان وعده یا عصرانه بسیار خوشمزه است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد و اصالتاً به کشور مکزیک برمی‌گردد. اما ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می‌شود با نوع آن در مکزیک تفاوت‌هایی دارد. در ایران، برای تهیه این غذای خوشمزه از مواد متنوعی همچون انواع ژامبون و کالباس، قارچ و سبزیجات معطر استفاده می‌شود که طعم آن را لذیذتر می‌کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ذرت مکزیکی، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کنسروی ۱ قوطی
قارچ ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
آویشن و آبلیمو به اندازه کافی

دستور پخت ذرت مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری، ابتدا دانه‌های ذرت را از آب کنسرو خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌ آنها برود. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار داده و کره را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی کره ذوب شد، ذرت را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا ذرت نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، قارچ‌ها را بعد از شستن به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کرده و به قابلمه‌ای که ذرت در آن است اضافه می‌کنیم. ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها خارج شود، سپس کمی آبلیمو اضافه می‌کنیم تا رنگ قارچ‌ها تیره نشود.

مرحله سوم

حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا قارچ‌ها نرم شوند. پس از پنج دقیقه، مجدداً قارچ و ذرت را تفت می‌دهیم تا آبی که قارچ‌ها رها کرده‌اند کاملاً تبخیر شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب داخل قابلمه تبخیر شد، سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پنیر پیتزا را هم اضافه کرده و دوباره مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از افزودن پنیر پیتزا، درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را خاموش می‌کنیم تا مواد کمی با حرارت خودشان هماهنگ شوند.

“““html

می‌کنیم تا پنیر کاملاً ذوب شود. بعد از ۲ دقیقه درب قابلمه را برداشته و ذرت مکزیکی را در ظرف دلخواه‌تان سرو می‌کنیم.

نکات مربوط به آموزش ذرت مکزیکی

آموزش ذرت مکزیکی بیرونی , ذرت مکزیکی , آموزش ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی با کالباس

زمانی که کالباس را با ذرت ترکیب می‌کنیم، طعم بسیار خوبی به وجود می‌آید. به همین دلیل، تقریبا همه دکه‌های فروش ذرت مکزیکی، کالباس یا ژامبون هم به ذرت اضافه می‌کنند. شما می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان از انواع کالباس با طعم‌های مختلف استفاده کنید.

اگر دوست دارید کالباس به ذرت مکزیکی‌تان بیفزایید، می‌توانید حدود ۱۰۰ گرم کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کنید و بعد از اینکه آب قارچ تبخیر شد، به قابلمه اضافه کنید. کالباس را به مدت ۲ دقیقه در کره تفت دهید و سپس مراحل دیگر را ادامه دهید.

ادویه‌های ذرت مکزیکی

همان‌طور که می‌دانید، غذاهای مکزیکی معمولاً تند هستند. بنابراین، فلفل سیاه و فلفل قرمز از اصلی‌ترین ادویه‌های ذرت مکزیکی به شمار می‌روند. یکی دیگر از ادویه‌هایی که باعث خوشمزه‌تر شدن ذرت مکزیکی می‌شود آویشن است. در کشور مکزیک، برای طعم دادن به ذرت مکزیکی، از پودر پیاز خشک شده و نوعی چای مکزیکی نیز استفاده می‌شود.

استفاده از ذرت آب‌پز

اگر در خانه ذرت خام دارید و نمی‌خواهید از کنسرو استفاده کنید، می‌توانید آنها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ذرت‌ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. برای طعم بهتر، می‌توانید مقداری نمک هم به آب جوش اضافه کنید.

مواد لازم و آموزش ذرت مکزیکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

ذرت مکزیکی با بلال

ذرت مکزیکی اصلی در کشور مکزیک از بلال کامل تهیه می‌شود. ابتدا بلال‌ها را آب‌پز کرده و سپس با ترکیب کره و ادویه‌های تند مثل فلفل قرمز، سس مخصوص تهیه کرده و روی بلال می‌ریزند. جالب است که ذرت مکزیکی در مکزیک پنیر ندارد.

ذرت مکزیکی بدون کالباس و قارچ

اگر تمایل دارید ذرت مکزیکی را به صورت کاملاً ساده و بدون مواد اضافی مانند قارچ و کالباس تهیه کنید، فقط کافی است این مواد را از لیست حذف کنید. روش تهیه ذرت مکزیکی تفاوتی نخواهد داشت و می‌توانید مراحل را همان‌طور که در دستور آمده ادامه دهید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا