مواد لازم

مواد لازم و آموزش ذرت پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ذرت پنیری

ذرت پنیری یکی از میان وعده‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که با سس‌های مختلف سرو می‌شود. این میان وعده به ذرت مکزیکی شباهت دارد، اما با سس ناچو یا دیپ ناچو همراه است که طعمی بسیار لذیذ دارد. اگر شما هم از طرفداران ذرت مکزیکی هستید، حتماً باید این دستور پخت را امتحان کنید. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه ذرت پنیری
ذرت 3 پیمانه
قارچ خرد شده 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
پودر سیر یک سوم قاشق چایخوری
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز یک سوم قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای دیپ ناچو
آرد 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار ورقه ای 7 عدد
شیر 1.5 پیمانه
سس فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه ذرت پنیری

مرحله اول

برای تهیه این خوراکی خوشمزه، اول از همه یک قابلمه آب رو روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. بعد از اینکه آب به جوش آمد، ذرت‌ها رو داخل آب می‌ریزیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می‌دهیم تا خوب بپزند.

مرحله دوم

در این فاصله، قارچ‌ها را پوست کنده و سپس آبکش می‌کنیم. بعد آن‌ها را روی تخته خرد کرده و کنار می‌گذاریم. هنگامی که ذرت‌ها پخته شدند، آن‌ها را در یک صافی می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله سوم

“`

اول یک قابلمه مناسب برمی‌داریم و تا نیمه آن آب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و در آن را می‌پوشانیم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، درب قابلمه را برمی‌داریم و یک توری یا آبکش استیلی روی قابلمه قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

توجه کنید که اندازه قابلمه طوری باشد که توری یا آبکش به راحتی روی آن قرار بگیرد و کف آبکش با آب برخورد نداشته باشد. این کار کمک می‌کند تا بخار پز کردن درست انجام شود. حالا قارچ‌های خرد شده و ذرت را داخل آبکش می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس درب قابلمه را روی مواد قرار می‌دهیم تا بخار آب از زیر به مواد برسد و آن‌ها بخار پز شوند. در همین حین، مواد دیگر را آماده می‌کنیم تا قارچ و ذرت به تدریج بخار پز شوند.

مرحله ششم

حالا یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی کره داخل آن می‌ریزیم تا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد کم‌کم شیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه مواد را هم زدیم تا غلظت مطلوبی بگیرند، پنیرهای ورقه‌ای را اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا آب شوند. سپس هم می‌زنیم و سس فلفل قرمز و نمک را به آن می‌افزاییم. در نهایت، دیپ آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله هشتم

بعد از آن، یک کتری را پر از آب می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. سپس کره را داخل یک کاسه مناسب (بهتر است کاسه پیرکس باشد) می‌ریزیم و آن را روی کتری قرار می‌دهیم تا بخار کتری کره را ذوب کند.

مرحله نهم

حالا مخلوط ذرت و قارچ بخار پز شده را به کاسه کره اضافه می‌کنیم و بلافاصله پودر پیاز، پودر آویشن، پودر سیر و نمک را هم به آن می‌زنیم. با یک قاشق همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و آب لیمو ترش تازه را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در نهایت، سس دیپ را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خوب مواد را زیر و رو می‌کنیم تا همه جا به سس آغشته شود. حالا ذرت پنیری آماده شده را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کمی آویشن روی آن می‌پاشیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش ذرت پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا