مواد لازم و آموزش ران مرغ دروغین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ران مرغ دروغین
این غذا به عنوان یک غذای شیک و جذاب یا به صورت فینگر فود تهیه میشود که از سیبزمینی، مرغ و پنیر درست میشود. رانهای دروغین مرغ بافت نرم و مزه خوبی دارند و ظاهر آنها شبیه به یک ران کامل و سرخکرده به نظر میآید. این غذا را میتوان با سسهای مختلف و انواع سالاد سرو کرد. اگر به جای ران از استخوان کتف مرغ استفاده کنیم، رانهای کوچکتری به دست میآید که مناسب جشن تولدهای کودکان است.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ | ۱ کیلو گرم |
سیبزمینی | ۵۰۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۲۵۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | نصف قاشق چایخوری |
آرد دو صفر | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۳ عدد |
آرد سوخاری | ۲۰۰ گرم |
برگ بو | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۸ دانه |
پیاز | ۱ عدد |
دستور پخت ران مرغ دروغین
مرحله اول
برای تهیه این غذا به روش ترکیهای، ابتدا سیبزمینیها را شسته و در یک قابلمه با کمی آب و نمک میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا خوب پخته شوند. سپس پیاز را نیز میشوریم و پوست میکنیم.
مرحله دوم
پیاز را به صورت خلالی میخریم. یک قابلمه برمیداریم و کمی روغن در آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را در روغن تفت میدهیم تا سبک و طلایی رنگ شوند. بعد ران مرغ را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله سوم
سپس برگ بو و دانههای فلفل سیاه را به مخلوط اضافه میکنیم و با کمی آب میگذاریم بپزد. وقتی مرغ خوب پخته شد، آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. بعد از آن، گوشت را از استخوان جدا کرده و خرد میکنیم. سیبزمینیهای پخته شده را نیز پوست میگیریم.
مرحله چهارم
سیبزمینیها را له کرده و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس مرغهای خرد شده را به مخلوط اضافه میکنیم. پنیر، فلفل و نمک را هم به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب هم میزنیم. کمی از مخلوط را برداشته و در دست فرم میدهیم.
مرحله پنجم
این مخلوط را دور استخوان میچسبانیم. سپس آن را در آرد میغلتانیم. یک کاسه کوچک برمیداریم و تخممرغها را در آن میشکنیم و با چنگال مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود. سپس رانهایی که به آرد آغشته کردهایم را در تخممرغ میغلتانیم.
مرحله ششم
بعد از آن، به آرد سوخاری آغشته میکنیم و کنار میگذاریم. یک قابلمه کوچک را نصفه روغن کرده و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس رانها را در روغن سرخ کرده و کنار سس کچاپ، سس فرانسوی و هر سالاد دلخواهی سرو میکنیم.