مواد لازم

مواد لازم و آموزش ران مرغ دروغین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ران مرغ دروغین

این غذا به عنوان یک غذای شیک و جذاب یا به صورت فینگر فود تهیه می‌شود که از سیب‌زمینی، مرغ و پنیر درست می‌شود. ران‌های دروغین مرغ بافت نرم و مزه خوبی دارند و ظاهر آن‌ها شبیه به یک ران کامل و سرخ‌کرده به نظر می‌آید. این غذا را می‌توان با سس‌های مختلف و انواع سالاد سرو کرد. اگر به جای ران از استخوان کتف مرغ استفاده کنیم، ران‌های کوچک‌تری به دست می‌آید که مناسب جشن تولدهای کودکان است.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ ۱ کیلو گرم
سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل نصف قاشق چای‌خوری
آرد دو صفر به مقدار لازم
تخم‌مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
فلفل سبز ۸ دانه
پیاز ۱ عدد

دستور پخت ران مرغ دروغین

مرحله اول

برای تهیه این غذا به روش ترکیه‌ای، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را شسته و در یک قابلمه با کمی آب و نمک می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب پخته شوند. سپس پیاز را نیز می‌شوریم و پوست می‌کنیم.

مرحله دوم

پیاز را به صورت خلالی می‌خریم. یک قابلمه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را در روغن تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی رنگ شوند. بعد ران مرغ را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

سپس برگ بو و دانه‌های فلفل سیاه را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با کمی آب می‌گذاریم بپزد. وقتی مرغ خوب پخته شد، آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از آن، گوشت را از استخوان جدا کرده و خرد می‌کنیم. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نیز پوست می‌گیریم.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌ها را له کرده و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس مرغ‌های خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. پنیر، فلفل و نمک را هم به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب هم می‌زنیم. کمی از مخلوط را برداشته و در دست فرم می‌دهیم.

مرحله پنجم

این مخلوط را دور استخوان می‌چسبانیم. سپس آن را در آرد می‌غلتانیم. یک کاسه کوچک برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و با چنگال مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شود. سپس ران‌هایی که به آرد آغشته کرده‌ایم را در تخم‌مرغ می‌غلتانیم.

مرحله ششم

بعد از آن، به آرد سوخاری آغشته می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. یک قابلمه کوچک را نصفه روغن کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس ران‌ها را در روغن سرخ کرده و کنار سس کچاپ، سس فرانسوی و هر سالاد دلخواهی سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا