مواد لازم و آموزش رایس برگر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رایس برگر
رایس برگر یکی از انواع برگرهای خوشمزه است که در آن به جای نان از برنج درست شده استفاده میشود. اگر میخواهید یاد بگیرید که چطور میتوان رایس برگر درست کرد، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز سفید | ۱ عدد |
پنیر ورقهای | ۴ ورق |
سرکه بالزامیک یا سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق چایخوری |
سیاه دانه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق چایخوری |
آب سرد | ۲ قاشق چایخوری |
ریحان تازه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس |
|
مایونز کم چرب | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ¼ پیاز |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
آموزش رایس برگر
مرحله اول
برای درست کردن یک رایس برگر خوشمزه، ابتدا برنج را بشویید و آن را به همراه یک قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس، به اندازهای آب اضافه کنید که سطح برنج را تقریباً بپوشاند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت بالا بگذارید تا آب حرارت ببیند و تبخیر شود، بعد برنج را بهصورت کته داخل آن دم کنید. این کار باید به مدت ۳۰ دقیقه انجام شود. در این حین، به سراغ درست کردن سس بروید.
مرحله سوم
برای آماده کردن سس، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. سپس سس مایونز، آب لیمو تازه و سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همهی مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. سپس کاسه را در یخچال قرار دهید تا مزهها با هم ترکیب شوند. وقتی برنج دم کشید، آنرا در یک ظرف بریزید تا کاملاً سرد شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه برنج خنک شد، روغن مایع، سیاه دانه، کنجد و آب سرد را به میکس اضافه کنید و هم بزنید تا همهی مواد با هم ترکیب شوند. حالا یک کاتر گرد روی سطح کار بگذارید و مقدار کافی از مخلوط برنج درون آن بریزید.
مرحله ششم
برنج را با پشت قاشق بهخوبی منسجم کرده و از قالب جدا کنید. سپس پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید.
مرحله هفتم
پیاز را در تابه بریزید و سپس از گوشت چرخکرده به اندازه یک نارنگی متوسط بردارید و بهخوبی گرد کنید. حالا گوشت قلقلیها را روی پیاز قرار دهید و بعد از ۳۰ ثانیه آنها را با پشت قاشق پهن کنید.
مرحله هشتم
دو طرف گوشت چرخکرده را کاملاً سرخ کنید. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. برنجهای قالب زده شده را درون تابه قرار دهید و یک لایه سرکه بالزامیک روی آنها بریزید.
مرحله نهم
وقتی یک طرف برنج کاملاً سرخ شد، آن را برگردانید و دوباره سرکه بالزامیک روی آن بریزید تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود. سپس پنیر ورقهای را روی برگرهای سرخ شده قرار دهید.
مرحله دهم
حالا یک برنج قالب زده روی سطح کار بگذارید و مقداری از سس آماده شده روی آن بمالید. در صورت تمایل، چند ورق ریحان تازه روی برنج بگذارید و سپس برگر سرخ شده را روی آن قرار دهید و یک لایه پیاز حلقهای روی برگر بیفزایید.
مرحله یازدهم
سپس دوباره روی مواد را با برنج قالب زده بپوشانید. این مراحل را تکرار کنید تا برگرها کامل شوند. در نهایت، برگرها را همراه با سس دلخواه و نوشابه سرو کنید. نوش جان!