مواد لازم

مواد لازم و آموزش رشته تپک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش رشته تپک

رشته تپک یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
رشته پلویی ۴ لیوان
لپه ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۱ پیمانه
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پودر دارچین و زنجبیل به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش رشته تپک

مرحله اول

برای تهیه رشته تپک خوشمزه، ابتدا لپه را در یک کاسه با آب خیس می‌کنیم تا نفخش گرفته شود. بعد از چند ساعت، لپه را آبکشی کرده و با مقداری آب در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا لپه کاملاً بپزد. در این حین، سینه مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه‌ای دیگر می‌ریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه مرغ را نیز روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. سپس یک تابه را داغ کرده و نیمی از رشته‌ها را در آن می‌ریزیم تا کمی تفت بخورند و عطر آنها به مشام برسد.

مرحله چهارم

حالا باقی رشته‌ها را نیز به همین ترتیب تفت می‌دهیم. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. ۱ قاشق نمک به آب اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا جوش بیاید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آب جوش آمد، رشته‌ها را به آن اضافه می‌کنیم تا کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. وقتی لپه پخت، آن را نیز آبکش کرده و مرغ‌ها را بعد از پخت ریش‌ریش می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، پیازها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و پیازها را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند.

مرحله هفتم

حالا کمی زردچوبه و ادویه به پیاز اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس کشمش‌ها، لپه و مرغ خرد شده را هم به تابه اضافه می‌کنیم و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

حال تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. یک قابلمه را با مقداری روغن چرب کرده و کمی از رشته‌ها را در کف آن می‌ریزیم. سپس مقداری از مخلوط مرغ و لپه را روی رشته‌ها پخش می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، مواد را لایه لایه در قابلمه می‌ریزیم و درب آن را با دم‌کنی می‌پوشانیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا رشته‌ها خوب دم بکشند. بعد از ۳۰ دقیقه، غذا آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا