مواد لازم

مواد لازم و آموزش رشته عدسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش رشته عدسی

رشته عدسی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به استان کردستان برمی‌گردد. این غذا در شهرهای مختلف این استان با مواد متنوعی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش رشته عدسی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای دو نفر
عدس آشی ۱ پیمانه
رشته آشی ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
نعناع و پونه خشک به مقدار دلخواه
کشک یا لیمو ترش به دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش رشته عدسی

مرحله اول

برای تهیه رشته عدسی خوشمزه به روش کردستانی، ابتدا عدس‌ها را تمیز می‌کنیم و آن‌ها را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس به کاسه آب اضافه می‌کنیم تا سطح آب حداقل یک بند انگشت بالاتر از عدس‌ها قرار بگیرد.

مرحله دوم

عدس‌ها باید حداقل به مدت ۲ ساعت خیسانده شوند. بعد از خیساندن، آن‌ها را شسته و آبکشی می‌کنیم. سپس عدس‌ها را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و ۳ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم. اکنون قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله سوم

پس از ۱ ساعت، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و پیازها را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با پیاز مخلوط شوند. در نهایت، نعناع و پونه خشک را به تابه اضافه می‌کنیم و برای حدود ۳۰ ثانیه تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا مواد تفت داده‌شده را به قابلمه عدس اضافه می‌کنیم و به هم ترکیب می‌کنیم. سپس رشته‌ها را به اندازه ریز یا متوسط خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه کرده و کمی مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا باید صبر کنیم تا خوراک رشته عدسی بپزد. بعد از اینکه خوراک تغییر قوام داد، طعم آن را می‌چشیم و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه می‌کنیم. در نهایت، وقتی خوراک لعاب انداخت، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا