مواد لازم و آموزش رشته پلو با مرغ ریش ریش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش رشته پلو با مرغ ریش ریش
رشته پلو با مرغ یک غذاي خوشمزه و سنتی ایرانی است که دستورهای متفاوتی برای تهیهاش وجود دارد. ما میتوانیم این غذا را به سه روش اصلی درست کنیم: اولین روش، استفاده از تکههای مرغ، دومین روش تهیه با میت بال یا گوشت قلقلی و سومین روش که الان یاد میگیریم، درست کردن رشته پلو با گوشت مرغ ریش ریش شده است. اگر بخواهیم رشته پلو را به شکلی مجلسیتر درست کنیم، بهتر است از مرغ تکهای استفاده کنیم. همچنین میتوانیم با استفاده از زرشک و خلال پسته، زیبایی و طعم این غذای قدیمی را بیشتر کنیم. برای یادگیری این روش آشپزی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
برنج | 2 پیمانه |
رشته پلویی خرد شده | 2 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
هویج | 3 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت رشته پلو با مرغ
مرحله اول
برای شروع تهیه رشته پلوی مجلسی با مرغ، ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک خیسانده و سپس پیاز را به شکل نگینی کوچیک خرد میکنیم. پیاز را به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود.
مرحله دوم
در مرحله بعد، سیرها را رنده کرده و به همراه یکی از هویجها که خرد کردهایم، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم. سپس همه این مواد را خوب تفت میدهیم تا عطر سیر به مشام برسد و همه چیز خوب با هم ترکیب شود.
مرحله سوم
حالا سینه مرغ را به تابه اضافه کرده و با مواد کمی تفت میدهیم. سپس 2 لیوان آب و زعفران دم کرده را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم مرغ با حرارت ملایم به خوبی بپزد.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
اکنون برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه میکنیم و به مدت 7 تا 10 دقیقه صبر میکنیم تا برنج بپزد. بعد از 7 دقیقه، رشته پلویی را به آب جوش اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود.
“““html
و رشته را آبکشی می کنیم.
مرحله ششم
حالا قابلمهای که برای پخت رشته پلوی خود انتخاب کردهایم را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. برای درست کردن ته دیگ خوشمزه رشته پلو میتوانیم از نان لواس یا سیبزمینی های برش خورده استفاده نمائیم.
مرحله هفتم
البته میتوانیم برای ته دیگ این غذای خوشمزه از مخلوط برنج و رشته نیز استفاده کنیم. حالا مخلوط برنج و رشته را به آرامی با کفگیر روی ته دیگ میریزیم. سپس یک دمکنی روی در قابلمه میگذاریم و رشته پلو را دم میگذاریم.
مرحله هشتم
در این مرحله، گوشت مرغ را پس از پخت کامل به شکل رشتههای نازک خرد میکنیم و کنار میگذاریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله نهم
حالا گوشت مرغ رشتهای شده را کمی سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود، سپس هویج را به صورت رشتهای خرد کرده یا با رنده رشته کن آن را رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم تا کمی هم سرخ شود.
مرحله دهم
در این مرحله، رشته پلویی را که دم کشیده و مدت زمان آن حدود 45 دقیقه تا یک ساعت است، در یک ظرف مناسب میکشیم. سپس مخلوط هویج و مرغ ریشریش شده را روی رشته پلو میریزیم و سرو میکنیم.